Regisztráció Elfelejtett jelszó

OTP részvény fórum

Re: nincs cím

#720150 banyaiz Előzmény: #720137

Piaci versenynél még annyi szerencsére EU-ban vagyunk. Nyilván van egy mozgástér NER-ben ösztönözni önkormányzatokat állami cégeket stb bankváltásra. De olyan intézkedést nem hozhatnak ami kizárja versenytársakat .

Azért ez is egy elég nagy mozgástér, főleg ebben a nagyon acélos magyar gazdaságban.

Kérdés, hogy megnyerik e 2018-at is. Illetve addig milyen mozgásokat lehet majd látni önkományzati szlavezetéseknél stb.

#720149 banyaiz Előzmény: #720137

Csányi Simicska párhuzamban van igazság. Egyértelműen ezt a dev hiteles őrületet válsággal arra használták szavazatszerzés sok mentés szöveggel, és pozíciót fogni a bankszektorban. Magyar bankszektor = haveroknak vhogy leosztani.

Szerintem Cs papa részvényeladásaiban ez is szerepet játszott.

Ha piaci viszonyok vannak nem féltem az Otp-t egy ilyen forradalmár banktól. Kérdés meddig lesznek kormányon mert addig nagy tehetségükkel bele tudnak kavarni piaci versenybe. Ha nincsenek kormányon és a piacon kell megélniük egy bankkal, privát véleményem szerint még a világ legjobb bankját is tönkretennék 2-3 év alatt. :)

Szóval ez a veszély amit említesz fennáll.

Ettől függetlenül ha normalizálódik a viszony, nincs minden héten új banki sarc az pozitív Otp-nek. Ne felejtsük azt sem mennyi az egy részvényre jutó saját tőke. Bőven alatta forog.

Orosz -ukrán, és görög balhé nem jó ez egyértelmű. Majd talán a következő gyorsból lehet már látni mit is okozott orosz-ukrán részlegben. Sok jót nem vszínű.

További eladások 4308 ig…

#720147 Tapasz

További eladások 4308 ig, a 4358 as eladás nem volt betéve :-(

#720142 picirigo Előzmény: #720140

Stop berakva. Most már a limiten sem csodálkoznék! Valamelyik nagy elkezdett shotot zárni! Mindent megvesz!

Ui: úgy emelkedik, h stop feljebb húzva!

#720140 Kissherceg Előzmény: #720138

jaja az már rutinból megy :D egyébként legalább rakhatsz rá már profitvédőt ;)

spade - Én is egyetértek, jön a pü rezsicsökkentés... :)

#720138 picirigo Előzmény: #720135

4220-on vissza szálltam....emlékszem még a régi szép időkre, amikor ilyenkor limittel emelkedett!!! Hátha....inkább ragadjak be, minthogy kimaradjak!!!! :D:D:D:D

#720137 Spade Előzmény: #720122

Nem értem az otp örömöt, tulajdonképpen azt csinálta az otp-vel a kormány a bankszektorban mint simiccsel a reklám szektorban , jól aládurrantott Cs-nek. Felállít egy állami szuperbankot mkb-bb amit ráadásul az mnb irányít a rosszbankot leválasztva róla, nagy versenyelőnye lesz ráadásul az eu pályázatok pénzelését majd naná h hozzájuk irányítják jól. Meg még ha ez nem lenne biztos akkor az erstebe is beszáll ott is nagyobb %-a lesz mint az otp-ben. Sztem lézer Cs ellen keverte a lapokat mert a privatizálás során majd nyilnán mészároshoz vagy valakihez kerül a tulajdonrész. A problémának meg ott a sulyosbodó ukrán orosz helyzet (látjuk h a ricsi profitján mekkora eret vágott) amiben lehet h lesz látszat megegyezés szerdán de tuti h az csak időleges. Mert pár személy további kitiltását leszarja putymo. Sztem az amcsik tavasszal felfegyverzik az ukránokat, és az első harci sikerek után egyeznek majd meg putymóék kb őszre max most semmi okuk illetve majd hazudnak egyet. És ráadásul mi van a gk svájci devizahitelekkel ? Most nyugszanak a perek devizahiteles elszámolás miatt, de nyáron újra támadnak, olyan adukkal a kezükben h nagyon sok esetben olyan írta alá a hitelszerződést akinek nem volt erre teljes meghatalmazása. Ilyen esetek egyértelműen semmisek és ezeket elmeszelni nem kormány hanem bírósági kompetencia lesz. Szal az oti helyzete jó ha nem súlyosbodik. Nem azt mondom h nem mehet ide v. oda az ár, de struktúrálisan nagy a baj

Érdekes lenne utána nézn…

#720134 picirigo

Érdekes lenne utána nézni, h mikor volt utoljára 2millás forgalom az első órában!

#720128 matgab Előzmény: #720126

gyerekek a faktor úgy látszik újra régi fényében ragyog. 3 nap alatt megvan a 10%...

#720126 banyaiz Előzmény: #720121

Takszövök, mkb, bb, erste. Szép lenne még további vásárlások a végén olyan lendületbe jönnének visszaállamosítanák a bankrendszert. :) Nekem ez a fogadalom tetszik 3 éven belül privatizálni, pont még a következő választás előtt. Gondolom ezt volt a legkönnyebb megfogadni. Nagy áldozat volt.

Euroman: egyik sem könnyű téma, ami biztató ezekben, hogy legalábbis szerintem egyiknél sem érdek a még nagyobb balhé. Se görögöknél, se ruszkiknál. Ez vmi kompromisszum felé kellene mutasson.