Regisztráció Elfelejtett jelszó

Re: nincs cím

Spade Előzmény: #720122

Nem értem az otp örömöt, tulajdonképpen azt csinálta az otp-vel a kormány a bankszektorban mint simiccsel a reklám szektorban , jól aládurrantott Cs-nek. Felállít egy állami szuperbankot mkb-bb amit ráadásul az mnb irányít a rosszbankot leválasztva róla, nagy versenyelőnye lesz ráadásul az eu pályázatok pénzelését majd naná h hozzájuk irányítják jól. Meg még ha ez nem lenne biztos akkor az erstebe is beszáll ott is nagyobb %-a lesz mint az otp-ben. Sztem lézer Cs ellen keverte a lapokat mert a privatizálás során majd nyilnán mészároshoz vagy valakihez kerül a tulajdonrész. A problémának meg ott a sulyosbodó ukrán orosz helyzet (látjuk h a ricsi profitján mekkora eret vágott) amiben lehet h lesz látszat megegyezés szerdán de tuti h az csak időleges. Mert pár személy további kitiltását leszarja putymo. Sztem az amcsik tavasszal felfegyverzik az ukránokat, és az első harci sikerek után egyeznek majd meg putymóék kb őszre max most semmi okuk illetve majd hazudnak egyet. És ráadásul mi van a gk svájci devizahitelekkel ? Most nyugszanak a perek devizahiteles elszámolás miatt, de nyáron újra támadnak, olyan adukkal a kezükben h nagyon sok esetben olyan írta alá a hitelszerződést akinek nem volt erre teljes meghatalmazása. Ilyen esetek egyértelműen semmisek és ezeket elmeszelni nem kormány hanem bírósági kompetencia lesz. Szal az oti helyzete jó ha nem súlyosbodik. Nem azt mondom h nem mehet ide v. oda az ár, de struktúrálisan nagy a baj