Azt viszont nem értem, hogy az SNB miért nem csinál most egy intervenciót a dollárral szemben? Most kéne, ha komolyan veszik a CHF gyengítését, márpedig komolyan veszik.:)
Azt viszont nem értem, hogy az SNB miért nem csinál most egy intervenciót a dollárral szemben? Most kéne, ha komolyan veszik a CHF gyengítését, márpedig komolyan veszik.:)
A DOW forgalma tényleg kicsi, de ebben a hónapban szinte a legtöbb eddig. A piac, pedig a dollár erősítésére való elkötelezettséget várja a FED-től. Erősödni kell annak a dollárnak. Az inflációs és deflációs félelmek miatt az olajnak és az árupiacoknak esni. Legalábbis szerintem.
Igen, még van valami a tarsolyukba, amit nem látunk, $ indexnek van még helye felfele, de csak mafláskodik, Eur/Usd jún. 3. óta gyönyörűen csúszik le, mégsem tudja a mostani szintet erővel vinni, ráadásul a dow forgalma siralmas, szóval........:)
A FOMC-ra gondolsz? A dollár engem is zavar, ráadásul poziból. EUR/USD short, és USD/CHF long miatt. De szerintem hamarosan a helyére kerül, legalábbis remélem.:)
Legyen igazad:))
A $ zavar egy kicsit, szerdáig szórakozni akarnak, vagy mi a tökért nem megy?
A kifutás miatt nem zártam, úgy gondolom lefele fog futni.:D
Kb. ott a helye nálam is, csak ma kifutás van azért várok még egy kis vissza pattincsot záráskor a nyiltban:))
Igazad van, de nem kisértem a sorsot, 08. 72.6-ról volt, első céláram teljesült, ha nem jön fel értem, akkor lépek újra, sokat szakadtunk amit a $ nem teljesen igazol nekem, meglátjuk:))
Engem meg jól itthagyott ez a vacak. Pénteken 10 cent hiányzott hogy feljöjjön értem, most közel 4 dolcsi lenne rajta : \
ok, én is felfele körre várok.. ta alapján 66 -ig kéne mennie...közbe uygan van fibo is...
szerintem egyelőre az iráni helyzet támasztja.de ha indexek beborulnak, nemhiszem, hogy irán lesz a kulcs, egyelőre van olaj bőven...
igen. látni véltem egy jövőbeni csatornát lefele.
de így sem rossz.
amitől azért félek irán és nigéria.
4 óráson tripla csúcs alakul, érdekes lehet, főleh ga tőzsdék tovább gyengélkednek, és EUR/USd se felfelé akar menni.... jó belépő lehet shortra...