Regisztráció Elfelejtett jelszó

Ingatlan

Re: nincs cím

#718814 Pyxis Előzmény: #718767

"A megvásárolt ingatlanok átlagos forgalmi értéke a jelzálog-hitelszerződés megkötésekor 7,9 millió forint, a NET Zrt. által fizetett átlagos vételár 3,7 millió forint volt."

Statisztika szépítésre is megfelelő volt.

#718813 rbbj11 Előzmény: #710722

ez nagyon tetszik es sztem nagyon jo äron van....nagy kär, hogy mär nem lakom abban a ker-ben...gondolkodom, vmi ismeröst érdekelhet-e

#718803 Bendeguz Előzmény: #718767

Lesz mit eladni féláron a haveroknak. Hogy ne egy rosszmájú gci legyek, azért ez jó ötlet volt. Ennyi családdal több úszta meg a hajléktalanságot. Összességében nagyon szomorú :(

#707809 ikszf Előzmény: #706629

Örülnék, ha tudnál válaszolni az e-mailemre. 2 hónap alatt többször írtam.

#706629 Hathor Előzmény: #706614

Megőrültek az osztrákok? - Verseny a lakásokért

2014. július 4. 13:19

Az elmúlt 10 évben Bécsben a duplájára emelkedett a lakóingatlanok ára, Ausztria egészét tekintve pedig több, mint 40 százalékos volt a drágulás mértéke. A háttérben a jelentős keresletélénkülés állt, de ez nem elsősorban a saját lakástulajdon megszerzését jelentette. A lakástulajdonlás aránya valójában 2 százalékponttal csökkent.

http://www.portfolio.hu/ingatlan/lakas/megorultek_az_osztrakok_verseny_a_lakasokert.1.200878.html

Re: Mindenki lakást akar venni

#705773 ikszf Előzmény: #705690

még tavaly dobtam neked mailt és hogy milyen ingatlant keresek, de aztán valahol elhalt az egész

megadod a mail címed? újra átküldeném a keresési feltételeimet

Re: Mindenki lakást akar venni

#705690 Hathor Előzmény: #705479

Kirobbanó optimizmus az ingatlanpiacon - Itt vannak a számok!

2014. június 18. 15:20

Az ingatlanosok többsége mára már optimista a jövőt illetően a legfrissebb Market Sentiment Survey szerint. Az Eltinga, a Portfolio.hu és az RICS közös kutatásából kiderül, hogy az irodapiac prémium szegmenseiben a bérleti díjak nem csak hogy elérték a mélypontot, de már szabad szemmel is jól látható mértékben emekedni kezdtek. Itt vannak a legújabb számok a hazai ingatlanpiacról!

http://www.portfolio.hu/ingatlan/iroda/kirobbano_optimizmus_az_ingatlanpiacon_itt_vannak_a_szamok.5.200285.html

Én Pécs környékén kerese…

#705519 Margaretta

Én Pécs környékén keresek egy jó lakást, vagy házikót kb. 13millióért garázzsal.

Nappali-félszobás is megfelelne.

Meg, ha bemegyek megnézni, azt gondoljam, pont ilyenre vágytam:)

Hiába böngészek, nem találok ilyet.

#705518 matgab Előzmény: #705510

ezeket a 2. kerületi lakásokat hidd el nem az egyetemista gyerekeknek veszik hidd el!

Inkább én a kamatok esésével magyarázom, hiszen többé kevésbé én is ezért keresek most, mert míg eddig az évi 10-12% kamat mellett egy 10 milliós betét kamataiból béreltem egy 25-30 milliós lakást, addig most ezekkel a 2-5%-os kamatokkal meg 30 millás betétet kellene fenntartani ugyanehhez.

Ha meg már választanom kell, hogy betétből és annak kamatából béreljek valamit, vagy ugyanabból az összegből vásároljak valamit, akkor inkább veszek.

#705517 Ddavid Előzmény: #705499

A jó lakások mindig elkelnek időben és rendes áron sajnos.

Ibiza az okosparasztos dologra meg annyit, hogy lehet kevesebb a stressz a befektetésével úgy mit a tőzsdével és csak beton/tégla ami tartós és megmarad...

#705516 matgab Előzmény: #705499

no mindegy, árversenybe nem megyek bele.

Lesz itt még jó lakás jó áron...

Vagy veszek 2 kicsi de menőt a belvárosban, azokat kiadom és abból bérlek

#705511 Ibiza Előzmény: #705506

ha felhívod akkor jelentkezik az ügynök és szerződést akar kötni..sokfelé vannak..lakást vennék a környéken..felhívod..persze egy vigéc..vevője nincs csak főnöke cseszteti új szerződésekért...