Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

DAX , FTSE , CAC index

Re: nincs cím

#718772 TrendMan Előzmény: #718771

Én most egy indirekt gondolkodás mentén inkább olaj longra gondolok.

Itt nagy csapkodás lesz, de ha fel akarják varázsolni, akkor olajár emelkedésre van szükség.

#718771 Ibiza Előzmény: #718770

már kiverte.. vettem 1/3 shortot..

remélem oroszok bekavarnak..du Bubba beszél.. eszközvásárlás? remélem hűt egyet a piacon..

DAx 9850 a mostani célár

#718770 Ibiza Előzmény: #718645

nyitásra éppen 250 alatt volt..a certi kiütése 250..nem szép látvány de még menthető..kiszálltam..de shortolni fogom.

#718651 Borska Előzmény: #718645

én is remélem, mert én bár kicsaptam a certit (bukóban, nem megy nekem dax ), de hati short azért van bőven, és igy vagy úgy de csak hatnak egymásra, illetve a dax a hatira

a rossz sejtésem az hogy ma usa végét is meghúzzák és vasárnap hajnalban réssel nyit a futi, hétfőn meg a dax, és az elszámolóárat oda teszik ahová akarják...... kiütéskor olyan 680-720ra tippelném de ha nagy a rés és bőven 250 fölé nyit lehet rosszabb eset is

#718645 Ibiza Előzmény: #718626

igen patkány az ERSTE .. beragadt a shortom..250-nél van a kiütés..futiban a közelében van..nem kicsi..remélem nyitásra alá megy..

#718631 TrendMan Előzmény: #718626

Akkor nekem még szerencsém volt, zárás előtt még éppen el tudtam adni a short nagyobb részét.

Nekem tegnap voltak gondjaim a nagy rángatás alatt, hosszú percekre eltünt az árjegyző ill. gondolom kivásárolták.

#718626 Borska Előzmény: #718611

a komplett kereskedési rendszer leállt 40perccel zárás előtt...

olvasgattam más topikokat is, másoknál szintúgy, sőt volt aki fel is jelenti őket....

elég erős amit művelnek

Azt is gondolom, hogy ne…

#718612 TrendMan

Azt is gondolom, hogy nem volt véletlen a svájci bejelentés időzitése.

A Dax európa vezető tőzsdeindexe, mindeképpen át akarták segiteni a 10.000 ponton.

Ehhez kellett egy kis plusz munició, Dagi csütörtöki beszéde nem elég.

Gondolom a svájciakat majd valahogy ellentételezik.

Ezekről a dolgokról csak évtizedek múlva lehet majd hallani valakinek az emlékirataiban.

Omoljanak össze, amikor …

#718596 TrendMan

Omoljanak össze, amikor shortban vagyok, azt kivánom nekik.

qrva bosszantó.... enny…

#718594 Borska

qrva bosszantó....

ennyire bíznak EKB-ban

Látszólag csökkent a for…

#718585 TrendMan

Látszólag csökkent a forgalom USA nyitás óta.

Tegnap ez bejött, remélem ma is.

#718562 TrendMan Előzmény: #718552

Az is lehet, csak áltatom magam.

Ha abból indulunk ki, hogy Draghi felfelé beszéli majd az indexeket, akkor hétfőn/kedden lehet egy lokális mélypont.

Kérdés hol lesz?