Csak szorongatni akarják őket, ha kivéreztetnék, az mindenkinek rossz lenne:-)
Csak szorongatni akarják őket, ha kivéreztetnék, az mindenkinek rossz lenne:-)
Én most egy indirekt gondolkodás mentén inkább olaj longra gondolok.
Itt nagy csapkodás lesz, de ha fel akarják varázsolni, akkor olajár emelkedésre van szükség.
már kiverte.. vettem 1/3 shortot..
remélem oroszok bekavarnak..du Bubba beszél.. eszközvásárlás? remélem hűt egyet a piacon..
DAx 9850 a mostani célár
nyitásra éppen 250 alatt volt..a certi kiütése 250..nem szép látvány de még menthető..kiszálltam..de shortolni fogom.
én is remélem, mert én bár kicsaptam a certit (bukóban, nem megy nekem dax ), de hati short azért van bőven, és igy vagy úgy de csak hatnak egymásra, illetve a dax a hatira
a rossz sejtésem az hogy ma usa végét is meghúzzák és vasárnap hajnalban réssel nyit a futi, hétfőn meg a dax, és az elszámolóárat oda teszik ahová akarják...... kiütéskor olyan 680-720ra tippelném de ha nagy a rés és bőven 250 fölé nyit lehet rosszabb eset is
igen patkány az ERSTE .. beragadt a shortom..250-nél van a kiütés..futiban a közelében van..nem kicsi..remélem nyitásra alá megy..
Akkor nekem még szerencsém volt, zárás előtt még éppen el tudtam adni a short nagyobb részét.
Nekem tegnap voltak gondjaim a nagy rángatás alatt, hosszú percekre eltünt az árjegyző ill. gondolom kivásárolták.
a komplett kereskedési rendszer leállt 40perccel zárás előtt...
olvasgattam más topikokat is, másoknál szintúgy, sőt volt aki fel is jelenti őket....
elég erős amit művelnek
Azt is gondolom, hogy nem volt véletlen a svájci bejelentés időzitése.
A Dax európa vezető tőzsdeindexe, mindeképpen át akarták segiteni a 10.000 ponton.
Ehhez kellett egy kis plusz munició, Dagi csütörtöki beszéde nem elég.
Gondolom a svájciakat majd valahogy ellentételezik.
Ezekről a dolgokról csak évtizedek múlva lehet majd hallani valakinek az emlékirataiban.
Omoljanak össze, amikor shortban vagyok, azt kivánom nekik.
Látszólag csökkent a forgalom USA nyitás óta.
Tegnap ez bejött, remélem ma is.