Délben fut ki az opció, nem?
Gondolom az USA-ban is, ott késöbb van dél.
Délben fut ki az opció, nem?
Gondolom az USA-ban is, ott késöbb van dél.
állítólag nagyon adják svájci papírokat..lehet németeket vesznek..nem akar esni DAX
biztos létezik bennfentes dolog, egy percig sem kételkedem, de ezek a piaci reakciók sokkal inkább a tömegpszihózissal magyarázhatók mintsem a bennfentességgel
illetve dolgoznak az algoritmusok, és brutál elmozdulásokat generálnak
egyetértek veled a csapkodást fel-le liftezést illetően, azonban kétlem hogy a gyenge euró az ami kizárólagosan a daxot ide felhúzta, van benne érdeme ez kétségtelen de sokkal inkább az a többezer milliárd usd avagy egyéb jegybankok által nyomtatott pénz ami ezért felelős, illetve most az EKB-ba vetett hit
nincs is baj a menettel hisz ez az élet rendje, a fejlődés és a haladás, de ez most picit túllőtt dolog
( aztán lehet hogy rosszul látom és meg se állunk 11k ig )
Egyébként én figyeltem az indexet és mielőtt kijött a hír már lépcsőzetesen leadták 9930-ról 9850-re.
Itt jött ki a ír.
Ekkor beesett ahogy látom egész 9590-ig? Szóval nagyon.
Érdekes, hogy ezek a hirtelen hírek okozta beesések sohasem emelkedésben érik az indexeket.
Kizárt dolog, hogy ne legyen bennfentes kereskedés.
Azaz van.
Arra semmiképp nem lesz jó, hogy üljünk benne.
A gyenge euró füti az exportorientált német gazdaságot.
Nem tudom megbecsülni a csütörtöki Dagi bejelentés árfelhajtó hatását, de további rángatásra számitok.
pl, H/K lefelé erősebb trend Sz/Cs felfelé erősebb trend
25-i görög választás előtt megint lefelé aztán a havi zárásig megint felfelé.
Február meg hagyományosan gyenge hónap.
De majd biztos kitalálnak valamit, hogy felfelé beszéljék.
én is belevettem a dax turbó short certibe, 1523on akkor a dax 10025 körül bóklászott
dax nagyon sokkal tartozik nekem :) nem kívánom bosszúvezérelt módon kereskedni az indexet :) de lépcsősen lefelé adom rá a shortokat, 100pontonként lefelébe veszem a certit, első target a 4ó-s ék alsó szára, illetve a brutális kanoc kivétele, reményeim szerint EKB pumpája csalódást kelltő lesz,vagy már beárazódott, így hosszabb távon akár 8400-8500 köré is levárom, ha pedig görögök lépnek és belóbálják a német kitettségeknek a lompost ,akkor had szóljon
... ez a nagy terv :)
Én is dolgoztam..pont telefonáltam..beraktam shortot eladásra..utána elreppent..a long után csak kapaszkodtam..oda-visszameghúzhattam volna..
Gondolom azért mert a futi már az opciós kifutás utáni árat jelzi?
A 12.03-as meglátásom bebizonyosodott.
Kár, hogy senki nem erősitett meg.
Nem semmi nap ez a mai és nekem emellett még a hétköznapi munkámat is el kellene végeznem.
Én úgy látom, hogy a beadásban 9800 alatt jóval kisebb volt a forgalom, mint a vételben utána.
Meg tudja ezt valaki erősiteni?
Grat a shorthoz.
Most az a kérdés megveszik-e megint vagy sem.
Az mind semmi.
Kiakadt az Erste kereskedési rendszere a nagy rángatástól és megszünt az árjegyző.
vettem reggel shortot eladtam..szép pénz..
persze feljebb lejjebb ment..
Én h*lyeségnek tartom, de az elmúlt napok mozgása, azt is mutathatja, hogy komolyan várják az EKB kötvény vásárlását.
Szerencse, hogy Európa miatt már nem aggódnak. Keresni kellene egy kis orosz export piaccal rendelkező céget, aminek nagy USD kitettsége van :)