Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

DAX , FTSE , CAC index

állítólag nagyon adják s…

#718550 Ibiza

állítólag nagyon adják svájci papírokat..lehet németeket vesznek..nem akar esni DAX

Re: nincs cím

#718493 Borska Előzmény: #718491

biztos létezik bennfentes dolog, egy percig sem kételkedem, de ezek a piaci reakciók sokkal inkább a tömegpszihózissal magyarázhatók mintsem a bennfentességgel

illetve dolgoznak az algoritmusok, és brutál elmozdulásokat generálnak

egyetértek veled a csapkodást fel-le liftezést illetően, azonban kétlem hogy a gyenge euró az ami kizárólagosan a daxot ide felhúzta, van benne érdeme ez kétségtelen de sokkal inkább az a többezer milliárd usd avagy egyéb jegybankok által nyomtatott pénz ami ezért felelős, illetve most az EKB-ba vetett hit

nincs is baj a menettel hisz ez az élet rendje, a fejlődés és a haladás, de ez most picit túllőtt dolog

( aztán lehet hogy rosszul látom és meg se állunk 11k ig )

#718491 TrendMan Előzmény: #718489

Egyébként én figyeltem az indexet és mielőtt kijött a hír már lépcsőzetesen leadták 9930-ról 9850-re.

Itt jött ki a ír.

Ekkor beesett ahogy látom egész 9590-ig? Szóval nagyon.

Érdekes, hogy ezek a hirtelen hírek okozta beesések sohasem emelkedésben érik az indexeket.

Kizárt dolog, hogy ne legyen bennfentes kereskedés.

Azaz van.

#718489 TrendMan Előzmény: #718483

Arra semmiképp nem lesz jó, hogy üljünk benne.

A gyenge euró füti az exportorientált német gazdaságot.

Nem tudom megbecsülni a csütörtöki Dagi bejelentés árfelhajtó hatását, de további rángatásra számitok.

pl, H/K lefelé erősebb trend Sz/Cs felfelé erősebb trend

25-i görög választás előtt megint lefelé aztán a havi zárásig megint felfelé.

Február meg hagyományosan gyenge hónap.

De majd biztos kitalálnak valamit, hogy felfelé beszéljék.

#718483 Borska Előzmény: #718425

én is belevettem a dax turbó short certibe, 1523on akkor a dax 10025 körül bóklászott

dax nagyon sokkal tartozik nekem :) nem kívánom bosszúvezérelt módon kereskedni az indexet :) de lépcsősen lefelé adom rá a shortokat, 100pontonként lefelébe veszem a certit, első target a 4ó-s ék alsó szára, illetve a brutális kanoc kivétele, reményeim szerint EKB pumpája csalódást kelltő lesz,vagy már beárazódott, így hosszabb távon akár 8400-8500 köré is levárom, ha pedig görögök lépnek és belóbálják a német kitettségeknek a lompost ,akkor had szóljon

... ez a nagy terv :)

#718469 Ibiza Előzmény: #718465

Én is dolgoztam..pont telefonáltam..beraktam shortot eladásra..utána elreppent..a long után csak kapaszkodtam..oda-visszameghúzhattam volna..

#718465 TrendMan Előzmény: #718427

Gondolom azért mert a futi már az opciós kifutás utáni árat jelzi?

A 12.03-as meglátásom bebizonyosodott.

Kár, hogy senki nem erősitett meg.

Nem semmi nap ez a mai és nekem emellett még a hétköznapi munkámat is el kellene végeznem.

Én úgy látom, hogy a bea…

#718384 TrendMan

Én úgy látom, hogy a beadásban 9800 alatt jóval kisebb volt a forgalom, mint a vételben utána.

Meg tudja ezt valaki erősiteni?

Az mind semmi. Kiakadt …

#718366 TrendMan

Az mind semmi.

Kiakadt az Erste kereskedési rendszere a nagy rángatástól és megszünt az árjegyző.

vettem reggel shortot el…

#718361 Ibiza

vettem reggel shortot eladtam..szép pénz..

persze feljebb lejjebb ment..

Re: orsó

#718332 Boby. Előzmény: #718329

Én h*lyeségnek tartom, de az elmúlt napok mozgása, azt is mutathatja, hogy komolyan várják az EKB kötvény vásárlását.

Re: orsó

#718331 Kissherceg Előzmény: #718329

Szerencse, hogy Európa miatt már nem aggódnak. Keresni kellene egy kis orosz export piaccal rendelkező céget, aminek nagy USD kitettsége van :)