:))) beteg
:))) beteg
Ez a világ olyan szinten undorítóvá és visszataszítóvá vált, hogy csak behányni lehet tőle.
Ma egy 18 éves lány szexet ajánlott nekem. Cserébe a Stocklandyard fórumon reklámoznom kellett volna egy fürdőtisztítót. Természetesen visszautasítottam az ajánlatot, mivel erkölcsileg stabil lábakon állok, és erős akaratom is van.
Pont olyan erős, mint az új Axon, a folyékony fürdőszobai tisztítószer, speciális zsíroldó formulával!
Most citrom- és vanília illatban is kapható.
Ez így nem teljesen jó,elég csak a házad előtti utcaszakasz két oldalán 50-50 cm-es részt fizetővé tenned,így aki bármelyik oldalról átgyalogol rajta fizetnie kell,de megmarad a komfort érzete,hogy az előtted vezető járdaszakasz nagyobb része nem fizetős,ráadásul ez így könnyeben is kommunikálható!:)
Tisztelt Gyalogosok!
A családi költségvetés hiánya miatt, január 1.-től legnagyobb sajnálatomra ,a házam előtti járdaszakaszra bevezetem a "JÁRDADÍJAT". A heti matrica ára 1.800.- forint, a havi matrica 6.500.- forint, az éves matrica ára pedig 12.000.- forint lesz. Havi bontásban a legkedvezőbb konstrukció csupán havi 1.000.- forinttal terheli meg mindenki pénztárcáját, ezért nem is várom, hogy másfelé terelődjön a gyalogosforgalom a házam elől. Akinek még ez sem felel meg, évi 6.000.- forintért válthat un. "TÚLOLDAL MATRICÁT", mellyel a szemközti szomszéd járdaszakasza lesz használható. A legolcsóbb konstrukció az "ELKERÜLŐ MATRICA" lesz évi 3.000.- forintért, mellyel a környező utcák lesznek használhatóak ha ott nem vezetnek be hasonló intézkedéseket. A matricákat holnaptól lehet megvásárolni, melyet a gyaloglás megkezdése előtt jól látható helyen / pl. homlok/ kell elhelyezni.
Megértésüket és támogatásukat köszönöm:
A CSALÁDI PÉNZÜGYMINISZTER
http://erotika.indavideo.hu/video/Utmutato_kurashoz
A vége a legjobb.. :-)
K***va jó, de valahogy nagyon ismerős a mindennapjaimból :-DDD
Kérem, adja meg jelszavát!
alma
Sajnálom, a jelszónak legalább 8 karakterből kell állnia.
reszelt alma
Sajnálom, a jelszónak tartalmaznia kell legalább egy számot.
50reszeltalma
Sajnálom, a jelszónak legalább egy nagybetűt kell tartalmaznia.
50KIBASZOTTreszeltalma
Sajnálom, a jelszóban nem követhetik egymást nagybetűk.
50Kibaszott,ReszeltAlma,FeldugvaAseggedbe!
Sajnálom, a jelszó nem tartalmazhat írásjeleket.
50KibaszottReszeltAlmaRohaggymegHaNemFogadodElEztSe
Sajnálom, a jelszó már foglalt.