http://zacc.cafeblog.hu/2014/10/14/vallalhatatlan-tarskereso-profilok-sirasig-jok-kepek/
Ez így nem teljesen jó,elég csak a házad előtti utcaszakasz két oldalán 50-50 cm-es részt fizetővé tenned,így aki bármelyik oldalról átgyalogol rajta fizetnie kell,de megmarad a komfort érzete,hogy az előtted vezető járdaszakasz nagyobb része nem fizetős,ráadásul ez így könnyeben is kommunikálható!:)
Tisztelt Gyalogosok!
A családi költségvetés hiánya miatt, január 1.-től legnagyobb sajnálatomra ,a házam előtti járdaszakaszra bevezetem a "JÁRDADÍJAT". A heti matrica ára 1.800.- forint, a havi matrica 6.500.- forint, az éves matrica ára pedig 12.000.- forint lesz. Havi bontásban a legkedvezőbb konstrukció csupán havi 1.000.- forinttal terheli meg mindenki pénztárcáját, ezért nem is várom, hogy másfelé terelődjön a gyalogosforgalom a házam elől. Akinek még ez sem felel meg, évi 6.000.- forintért válthat un. "TÚLOLDAL MATRICÁT", mellyel a szemközti szomszéd járdaszakasza lesz használható. A legolcsóbb konstrukció az "ELKERÜLŐ MATRICA" lesz évi 3.000.- forintért, mellyel a környező utcák lesznek használhatóak ha ott nem vezetnek be hasonló intézkedéseket. A matricákat holnaptól lehet megvásárolni, melyet a gyaloglás megkezdése előtt jól látható helyen / pl. homlok/ kell elhelyezni.
Megértésüket és támogatásukat köszönöm:
A CSALÁDI PÉNZÜGYMINISZTER
http://erotika.indavideo.hu/video/Utmutato_kurashoz
A vége a legjobb.. :-)
K***va jó, de valahogy nagyon ismerős a mindennapjaimból :-DDD
Kérem, adja meg jelszavát!
alma
Sajnálom, a jelszónak legalább 8 karakterből kell állnia.
reszelt alma
Sajnálom, a jelszónak tartalmaznia kell legalább egy számot.
50reszeltalma
Sajnálom, a jelszónak legalább egy nagybetűt kell tartalmaznia.
50KIBASZOTTreszeltalma
Sajnálom, a jelszóban nem követhetik egymást nagybetűk.
50Kibaszott,ReszeltAlma,FeldugvaAseggedbe!
Sajnálom, a jelszó nem tartalmazhat írásjeleket.
50KibaszottReszeltAlmaRohaggymegHaNemFogadodElEztSe
Sajnálom, a jelszó már foglalt.
Körülbelül egy hete történhetett ez a dolog. Az egyik Debreceni üzletben (DéeM) ültem, amikor bejött egy lány. Kurva jól nézett ki, nagy kannák meg minden. Először csak körülnézett, aztán észre vett engem és elkezdett mosolyogni. Először csak az üzlet másik feléből nézett, majd elindult felém, és mikor odaért szorosan megragadott. Pár percnyi beszéd után elvitt magával hozzájuk. Ahogy beértünk a lakásba szinte azonnal berángatott a fürdőbe. Megengedte a vizet és engem is berántott alá. Elkezdett simogatni, és hagyta, hogy én is mindenhol végig simogassam. Lassan és gyöngéden összesimultunk. Nem fogok hazudni, de baromira tetszett, nagyon bejött a dolog. Teljesen beindultam. Azon voltam, hogy elkezdjem végig tapogatni a testét, a melleit. De nem tudtam. Nincsenek kezeim. Nincsenek lábaim. Nem tudok mozogni. Egy **** szappan vagyok.