Regisztráció Elfelejtett jelszó

Nagyvilág

Re: nincs cím

#718028 matgab Előzmény: #718024

oké, nincs az a rajz... De akkor miért nem lehet beszélgetni a holocaust megtörténtéről mondjuk nyilvánosan?

Nyilván mindenki a saját fegyvereivel harcol. Csak ugye akkor nem biztos hogy igazunk van, ha kinyilvánítjuk, hogy saját fegyvereink az etikusak és másoké nem az. Mert ugye kétségünk nem lehet affelől, hogy ha nem a szövetségesek nyernek a 2. világháborúban, vagy ha mondjuk egy pártatlan bíróság ítélkezik a háború után, akkor nemcsak a németeknél találtak volna mindenkit háborús bűnösnek, de a szőnyeg/atombombázások elrendelőit is, a polgári célpontokat tudatosan bombázó tiszteken át, a Katyni mészárlásig sok mindenkit. Vagy pl. az usa japá kisebbségét sokkal rosszabb körülmények között tartották fogva, mint a németek a sajátjukat 42-ig-43-ig, pedig az USA nem volt háborús övezet. A háborúban minden fél a saját eszközeivel küzd. a győztes végül etikátlannak minősíti a másikat és saját maga eszközeit etikusnak, vagy legalábbis nem firtatja...

#718027 tozsdenyul Előzmény: #718013

Szélsőséges arabok ölnek válogatás nélkül, ergo gusztustalanok ezek a zsidók...

Egyre inkább egyszerüsödik a gondolatmenet az idő előrehaladtával.

#718024 Kiss Zoltán Előzmény: #718013

A meghalt rendőrök hozzátartozóinak a temetésén remélhetőleg majd nem lökik az idétlen "sajtószabadság védelme"érdekében haltak meg dumát,az is igaz,hogy szerintem nincs az a gúnyolódó kép, amely valakit is feljogosíthatna arra,hogy egy másik ember életét elvegye!

#718019 Ibiza Előzmény: #718013

a világ mételye a kettős mérce....szakadár arabok tartják magukat antiarabnak, isten kiválasztottjának..a túlerősödött majmok akarják megmondani kinek mit kell tennie..de ő maguk nem ezt teszik..és persze erre csak az erőszak és az elnyomás a válaszuk..a bigottság a felkentség fanatizál..elhomályosítja az agyat.. miközben saját bigottságuk alapját képező "szent" törvényeiket sem tartják be..pl a ne ölj

#718013 matgab Előzmény: #717992

Szerintem ez az egész már megint izrael balhéja volt.

Izrael körül mostanában kezdett fogyni a levegő a külpolitikában egyre inkább elismerték a palesztínok követeléseit és egyre inkább elítélték az izrael által alkalmazott állami terrort.

Ezért a zs kézben lévő média egyre inkább provokálta az arab szélsőséges szervezeteket, bízva abban, hogy ők ezért válaszcsapást alkalmaznak és ezzel az egész eu-i véleményátformálódást meg lehet torpedózni. A nyugati emberek újra el fogják hinni azt a média által terjesztett eszmét, hogy az arabok nem is emberek, hanem véres szájú ördögök, akikkel nem lehet együtt élni , ezeket valóban táborokban kell elzárni.

Próbálna csak valaki holocaust-ot gúnyoló rajzokat készíteni! Egyből lecsuknák, ellehetetlenítenék gazdaságilag, még az adott állam adóhatósága is rájuk szállna. Nem kell messze menni , elég csak a kurucinfo vegzálását nézni, pedig ők nem is csinálnak mást csak híreket hoznak le. Még ki sem parodizálják a zsidók nagy szenvedéseit!

És innentől fogva az is mindegy, hogy valóban az arabok követték-e el ezt a támadást, vagy mondjuk a moszad által kiképzett és finanszírozott terroristák, vagy akár maga a moszad a tényleg, hogy kinek állt érdekében az egész....

Gusztustalanok...

#718005 TrendMan Előzmény: #717990

Na várjál!

És Coulibaly nem a Debrecenben focizott?

Félre a tréfával, ez amolyan világ iszlám terroristái egyesüljetek.

#717992 Ibiza Előzmény: #717986

amikor israel lebombáz palesztin iskolákat, 25-30 gyereket megölnek akkor nincs ekkora nagy gyász.

" Interjú a terroristák…

#717990 birkanyiiroo

"

Interjú a terroristákkal, az al-Kaidának és az Iszlám Államnak is köze van a merényletekhez

A BFM-TV péntek este interjúkat közölt, amelyket a terroristákkal készítettek a haláluk előtt, írta a Figaro. Chérif Kouachi azt mondta, hogy a jemeni al-Kaida küldte, és Anwar al-Awlaki finanszírozta a merényletet (őt 2011-ben egy amerikai drón ölte meg). Coulibaly azt mondta, hogy az Iszlám Államtól kapta az utasításokat. Habár nem egy szervezet tagjai voltak, Coulibaly azt mondta, hogy folyamatos kapcsolatban volt a Kouachi fivérekkel: "Igen, összehangoltuk a lépéseinket".

A Figaro szerint azért fenntartásokkal kell kezelni ezeket az információkat.

"

???? mi a szar ez? elképesztő! ...

erről beszéltem..addig p…

#717986 Ibiza

erről beszéltem..addig pofátlankodnak a zsidók amig ki nem adják a parancsot minden országban vágjanak le mint malacot 10-20 széparcút.

most meg visitanak..

#717934 birkanyiiroo Előzmény: #717926

és tényleg! :-)

285 alá be is tettem néhány próbapakkot, bár Nyeretlen nélkül csak félkarú óriás volnék benne. :) Ketten együtt viszont talán képesek leszünk támasztani 250-ig, vagy akár 230-ig is. :))

#717926 Boby. Előzmény: #717925

Ne dőljön be a politikai provokációknak, inkább beszéljen a kedvenc telefonos cégéről, amire állítólag naposon rákerült a halálkereszt!:)

#717925 birkanyiiroo Előzmény: #717920

mivel a szerkesztőségi épület folyamatos rendőri védelem alatt állt már régóta, feltehető hogy golyóálló mellények is rendelkezésre álltak az alkalmazottak számára, amit ez a férfi éppenséggel magára öltött mielőtt felment a tetőre. A videó végén is feltűnik egy ember gá. mellényben (lehet h. ugyanaz mint az elején de lehet h. egy másik). De az is lehetséges h. a férfi az épületen belüli rendőri állomány tagja. Sokféle értelmes magyarázat lehetséges a konteón kívül is.

#717920 walex Előzmény: #717905

Ha megnézed lassan, megállítod, akkor láthatod, hogy az nem rendőr. Csak egy férfi mellényben. Se bilincs, se stukker, semmi nincs a derekánál.

#717913 Ibiza Előzmény: #717910

nem órákig lövöldöztek..ne én találtam ki..

ilyen trutymú újságot nem tudom ki vesz..akárhova szól is..