Regisztráció Elfelejtett jelszó

Euroman

Re: Ajánlat

#717932 Euroman Előzmény: #717931

hátulról a jó segg alapfeltétel, mert egy nagy, narancsbőrös nem túl guszta:)

na meg hátulról mindjárt öbb lehetőség, érkezési oldal is megragadható....nekem a "B" variáns is nagyon bejön, és volt már olyan csajom, aki szinte azt követelte, pedig állítólag velem próbálta először:)

amikor kitikkadtam hanyadt dobtam magam, azt hittem pihizünk, erre ő pókjárásszerűen főlém, "B" vágányra betolatott, és olyan őrült tempóban kezdett tolatni, hogy a csillagokat láttam:)

ez is mehet a motivációs levélbe? :)

#717931 Ibiza Előzmény: #717911

Hátulról jó az..egy széparányú hölggyel..sok a variáció..

Elfelejtik sokan az alapokat.

Alkalmazott az bérbe adja munkaerejét kitölti munkaidejét és legjobb tudása szerint konstruktívan végzi a munkáját, ha előre lát problémát szól felettesének..ha vége a munkaidejének akkor leteszi a munkát..mert a továbbiak már nem az ő feladata, fogaskerék a gépezetben

A vállalkozó az aki befektet..aminek a haszna és a kockázata is az övé.. ő látja egyben a tervet és felosztja delegálja a feladatokat a munkavállaló részfeladatot végez..ha jól tervezte meg a gépezetet akkor óramű pontossággal ketyeg a pénzgyár.

Szerintem te ideális munkatárs vagy..de azt is figyelembe kell venni a nettó bérigényed kétszeresébe kerülsz a vállalkozásnak (egy nagy cég is az) és ehhez képest legalább 2x annyi értéket kell hozzátenned ahhoz, hogy alkalmazzanak.. a másik pedig az, ha találnak azonos vagy magasabb képzettségűt olcsóbban akkor azt fogják alkalmazni.

Kedvesemnek kerestünk munkát..akkor láttuk felvesznek embereket 90 nap próbaidőre és utána elbocsátják..óramű pontossággal u.azon cégek 90naponként újra és újra felrakták a felvételt. Gondolom mert a próbaidő alatt korlátozottabb jogai vannak a munkavállalónak..utána jöhet a következő.

#717930 Láma Előzmény: #717911

Na, ez egy jó motivációs levél.

Kicsit stilizálva, feljavítva, az önéletrajzod kontrasztjaként ez kellően hasbaakasztaná a fejvadászt ahhoz, hogy kíváncsi legyen rád. :)

#717928 matgab Előzmény: #717911

írd le ezt a néhány sort motivációs levélnek. Legalább látszik rajta hogy teljesen őszinte, talán a túlélni helyett a normálisan élni kifejezést használd! :-)

meg a világot megváltani már-nál a márt kivenném.

Nem kell ennyire nihilisztikusnak lenni! :-)

Jó a kutyapóz is, ha jó segge és szép háta van az illetőnek! :-P

#717911 Euroman Előzmény: #717907

én már ezt a szót sem értem, hogy motivációs levél. Amig nem lettem álláskereső, erről nem is hallottam. Mindig hazudok benne valamit, hogy mennyire qrvára szeretnék ott dolgozni, ahol sok esetben nem is tudom, hogy hol, mert nincs megadva a cég neve. A igazság meg az, hogy az egyedüli motivációm, hogy pénzt akarok keresni. Én már nem vagyok tervekkel teli 20-30 éves, én már csak valahogy túlélni akarok.

Ha felvesznek jól és pontosan fogom végezni, azt amit mondanak, rendesen viselkedek, mert jó a modorom, de a világot megváltani már nem áll szándékomban.

Már az is hülyeség a munkaadó részéről, hogy ilyet elvár. Azt hiszi, ha 100 helyre pályázok, mind a 100 helyért majd meghalok, csakhogy ott dolgozhassak. Ahogy én egy vagy neki a sok közül, ugyanúgy ő is csak egy nekem a sok közül. Szerintem ha elbeszélgetne velem, sokkal jobban megismerhetnénk egymást, csak arra már nem veszik a fáradtságot. És akkor tényleg eldönthetnénk, hogy egymásra van-e szükségünk.

#717907 Euroman Előzmény: #717903

az önéletrajzomat már rbbj megnézte, és a tanácsai alapján átdolgoztam. Alap motivációs levelem nincs, mindig az adott állásra eszkábálok egyet, ha kérnek.

Re: nincs cím

#717906 Euroman Előzmény: #717898

nem a nagy, hanem a formás melleket kedvelem. A nagy nekem nem jön be, ha kutyában hátulról rendezem undorítóan leng.....misszionáriusban meg szétterül, mint egy olajfolt :))) a formás jó, ami melltartó nélkül is hetykén áll.....műcsöcs meg pláne kizárva:)

Ajánlat

#717903 Amatoregy

Euroman,

lenne egy ajánlatom. Válasz ki a fórumról néhány embert. Küld el nekik az önéletrajzod és az alap motivációs leveled. Szétszedik, átirják és visszaküldik Neked.

#717902 rbbj11 Előzmény: #717898

ha széles a háta, akkor mindegy, hogy gebe. Mondjuk ritka, ahol kicsi a mell 100-as böségnél vékony alkat mellett...

#717901 rbbj11 Előzmény: #717852

bejött egy konkrét lehetöség, amiben talán tudnánk közösen dolgozni, privätban irom

#717898 KawaBazsy Előzmény: #717895

A húgom hozzám hasonló, magas, gebe alkat, 178 cm/56 kg, s neki 100 körül van.. :-) Amúgy a formája számít, nem a mérete.. de Ajroman kollégát felrázni sztem jó lenne pár nagy duda. :-)

#717894 KawaBazsy Előzmény: #717889

"a férfiak maguktól inkább a depi fele tendálnak ebben a korban és nem árt, ha van egy felrázó valaki. "

Jah, 100-as mellbőséggel.. :-)

#717893 Margaretta Előzmény: #717892

Mindenki zárja még a kertkaput is.

Mi nem zárjuk, mi szabadok vagyunk. Akkor megyünk ki, mikor akarunk és nem csesszük fel az agyunkat, hogy nincs nálunk a kapukulcs.

Az jön be, aki akar.

Azon cseszem fel az agyam, mikor rácsodálkoznak, hogy nyitva van a kapu.

Milyen világot élünk???

#717891 Euroman Előzmény: #717890

ez a mi házunkra nem igaz, sok érték van benne. és én ragaszkodom is a dolgaimhoz. szomszédokra itt nem lehet számítani, mert mindenki lesza*ja a másikat. én nem szeretek magára hagyni semmit, még azt is megnézem többször, hová parkolok, mert a kocsimat sem szívesen hagyom akárhol.

#717890 Margaretta Előzmény: #717889

Ja, mi már nagyon sokszor hagytuk magára a házunkat.

Nincs benne semmi olyan érték a számítógépeket és a tvmonitorokat és a külön 3 tv-t leszámítva, amit sajnálnánk, ha elvisznek. Dehát egy bútort csak feltűnően bírnának elvinni, különösen, ha a szomszédok figyelnek. Meg még talán örülnék is, mert a minimál berendezés híve vagyok. A taxist sohasem a házunkhoz kérjük.

Vidéken, falun is van egy házam, ahova havonta megyek különösen a kertet gondozni. Ott is csak egy tv van, ami kézben könnyedén vihető. A nagyobb bútorokat talán a szomszédok kiszúrnák. Pár hangadó cigánynak megmutattam, hogy egy szem kaja sincs a házban, mert manapság amiatt törnek be. Meg alkalmazom is őket.

Nem kell fogszorítva remegni a betörőtől.

Én, mint írtam is úgy vagyok vele, hogy örülnék, ha elvinnének pár kacatot. Így könnyedén veszem.

Hát, már tényleg ki kéne…

#717889 Margaretta

Hát, már tényleg ki kéne billenteni magad ebből az állapotból!

A régi sikerek emléke ugyan élteti az embert, de ez a hétköznapok lelki és anyagi tuningjához egyre kevesebbet ad.

(Zárójelben, mert eszembe juttattad, én harmadévestől voltam Népköztársasági ösztöndíjas és erre a régi sikeremre emlékezve most egy ideig jókedvű leszek:)

Ha a kínai jegyek szerint Ló lennél, akkor bármifajta létben bírnál derűs, boldog és munkamániás lenni. A munkamániát akár a háztartásra is vagy bármi más mások szerint alantas munkára is lehet érteni, amitől napjaid nem a hót depiben és önsajnálatban telnének.

Kétségtelen, hogy az én téli depresszióm leküzdéséhez nagyban hozzájárul a meleg éghajlaton eltöltött pár hét, de ha épp nem megyünk is minden szalmaszálba belekapaszkodok a jóérzésem érdekében.

Pl.: én nagyon kedvelem a növényeket. Ilyenkor mindig és egyfolytában van egy virágzó jácintom, ami beillatosítja a teret. Lesem már a hóvirágokat, kik jófejségükben már 1-2 cm-esek a kertben.

Meg a kiskedvenc rigóim, akik a macskától félve, ha kimegyek, mindig elém futnak.

Még az útált jeges utat is felhasználom, mert a nyomsáv most tükörjég és naponta többször olyan 6-8 métereseket csúszkálok, tökjó.

Próbálkozzál. Bár, a férfiak maguktól inkább a depi fele tendálnak ebben a korban és nem árt, ha van egy felrázó valaki.

#717879 Euroman Előzmény: #717876

drágán. vagy azért mert messze van, vagy azért mert Európa enyhébb részei tele vannak ilyenkor ny-eu nyugdíjasokkal...Thaiföld talán olcsó, de ha feltörik és kirabolják a lakásomat, amíg ott vagyok, akkor *urva drága lesz a telelés...meg ez nemcsak a télről szól...az otthonomat szeretem, de ebben az országban utálok élni....csak 1 példa: 2014 októberben vettem a soproni Aldi-ban egy műszaki cikket, elektromos fűtőtestet. A gép szabályozó gombja a tetején van, ami praktikus, mert apám is tudja használni, nem kell lehajolni (azt már nem tud 81 évesen)...a gomb alatt van egy fedő műanyag, ami valami miatt megrepedt. Én minden haszn. utasítást, dobozt elteszek, ezé is megvolt. Rajta egy osztrák cég neve,címe, email. Mondsee-ben van a központjuk. Gondoltam írok egy e-mailt, hátha küldenek tartalék alkatrészt. Vasárnap este 18.10-kor írtam, hétfőn elovasták, azonnal elnézést kértek a kellemetlenségért, és az ígérték azonnal küldenek alkatrészt (kicserélni magam is tudom). 1 fillért nem kértek, még a postáért sem. Alkatrész ma 14.30-kor megjött, még hétfőn 16.34-kor feladták. Ez egy élhető hely, ez emberi mentalitás, nem az a bunkó, szittya, fityeSS ugar, ami Mo-n van...