Regisztráció Elfelejtett jelszó

Dumcsi

Re: Jackson

#75490 Sumér harcos Előzmény: #75477

Akkor jó későn ébredtem.....

én sem voltam akkora Jackson fun,de olyan 93-ig kb még világverő volt az bizonyos...

RIP.

Re: Jackson

#75477 Lovax Előzmény: #75460

Tegnap a CNN-en egész este ez volt a téma, hogy hirtelen szívleállással kórházba vitték. A CNN helikopterei a bérelt ranch-e meg a kórház fölött köröztek és élő képen mutatták a semmit.

Szerencsétlen hosszú kihagyás után épp most kezdett volna bele egy három éves, ötven (!) koncertes világkörüli turnéba szegény és úgy látszik az agyonszabott teste nem bírta a terhelést...

Soha nem voltam nagy rajongója de a zenei érdemei elvitathatlanok. A többit meg most ne emlegessük.

RIP.

Jackson

#75460 Sumér harcos

Azt a mindenét,mire ébredek,meghalt Michael Jackson?

Ráadásnak még tegnap:

Hatvankét éves korában elhunyt Farrah Fawcett, a hetvenes évek legendás szexszimbóluma, a Charlie angyalai című tévésorozat sztárja ....

I. Stocklandyard találkozó június 25. (részletek az Események menüpontban)

#71705 Amatoregy

Mindenki regisztrált?

Nem tudom még, írásbeli …

#71197 TrogerBroker

Nem tudom még, írásbeli volt..:) De nagyjából tudtam meg kell lennie.

Re: nincs cím

#69223 Hathor Előzmény: #68777

nekem egy másikat ajánlottak.. állítólag a profik úgy sem érnek rá velem foglalkozni..

mindegy úgy is átkötéshez kell majd, ahhoz meg mindegy kicsoda

#69213 Hathor Előzmény: #68806

köszi, ma már ezen is túl vagyok.. egyik cimbim ajánlotta az egyik brókert, már modósította a szerződésem, bármikor hívhatom és még látraszoló kamatot is akart ajánlani. 0.45% a normál saját kötés oda-vissza, vele 0.7% eddig 0.1százalékosra voltam állítva telefonos kötés esetén. Szóval ma intéztem pár ügyet, itt meg mozog ez a szemét OTP úgy, ahogy elméletileg vártam ma.

#69202 Kissherceg Előzmény: #68553

jövőre ez a dátum piros betűs ünnep nap lesz :), persze a felterjesztés megtörtént, véglegesítés 16.40kor :)

#68806 Ibiza Előzmény: #67665

de rámehetsz az erste honlapjára és az üzletkötök között keresel egyet aki pacekra szimpatikus.