Akkor jó későn ébredtem.....
én sem voltam akkora Jackson fun,de olyan 93-ig kb még világverő volt az bizonyos...
RIP.
Akkor jó későn ébredtem.....
én sem voltam akkora Jackson fun,de olyan 93-ig kb még világverő volt az bizonyos...
RIP.
Tegnap a CNN-en egész este ez volt a téma, hogy hirtelen szívleállással kórházba vitték. A CNN helikopterei a bérelt ranch-e meg a kórház fölött köröztek és élő képen mutatták a semmit.
Szerencsétlen hosszú kihagyás után épp most kezdett volna bele egy három éves, ötven (!) koncertes világkörüli turnéba szegény és úgy látszik az agyonszabott teste nem bírta a terhelést...
Soha nem voltam nagy rajongója de a zenei érdemei elvitathatlanok. A többit meg most ne emlegessük.
RIP.
ehhez mit szoltok ?? http://www.portfolio.hu/cikkek.tdp?k=2&i=117303&elemzesek=1
Azt a mindenét,mire ébredek,meghalt Michael Jackson?
Ráadásnak még tegnap:
Hatvankét éves korában elhunyt Farrah Fawcett, a hetvenes évek legendás szexszimbóluma, a Charlie angyalai című tévésorozat sztárja ....
zsebpénz:
ebbő még futni fogja pár termékre :)
Mindenki regisztrált?
hajrá, hajrá :) biztos izgalmas :D
Na ide válaszolok, ne offoljuk szét a szakmai topikokat :)
Környezet-technológiából :))
Nem tudom még, írásbeli volt..:) De nagyjából tudtam meg kell lennie.
nekem egy másikat ajánlottak.. állítólag a profik úgy sem érnek rá velem foglalkozni..
mindegy úgy is átkötéshez kell majd, ahhoz meg mindegy kicsoda
köszi, ma már ezen is túl vagyok.. egyik cimbim ajánlotta az egyik brókert, már modósította a szerződésem, bármikor hívhatom és még látraszoló kamatot is akart ajánlani. 0.45% a normál saját kötés oda-vissza, vele 0.7% eddig 0.1százalékosra voltam állítva telefonos kötés esetén. Szóval ma intéztem pár ügyet, itt meg mozog ez a szemét OTP úgy, ahogy elméletileg vártam ma.
jövőre ez a dátum piros betűs ünnep nap lesz :), persze a felterjesztés megtörtént, véglegesítés 16.40kor :)
de rámehetsz az erste honlapjára és az üzletkötök között keresel egyet aki pacekra szimpatikus.
Gábor az Én brókerem is :)
ez ismét brutális http://www.idokep.hu/?oldal=hirek&id=551 Képek is nézzétek meg...
Mezőgazdaságban hatalmas károk, jó lesz a Q3 GDP...