Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Euroman

Re: ennyi....

#717064 KawaBazsy Előzmény: #717055

A CNC marósom bruttó 360-ért dolgozik nálam. Egy jó esztergályost is megfizetnék.. :-)

#717055 Euroman Előzmény: #717025

nekem diplomás közmunkát nem ajánlottak, de lehet, hogy a bér tényleg br 99 lett volna, viszont a munka közterületi munkavégzés lett volna, mivel itt más közmunka nincs. Kérdeztem, hogy művházban, levéltárban nem lehetne-e, de azt mondták nem. Közel 50-es férfiként azt nem vállalom be, hogy télen nyáron napi 8-10 órát legyek a szabadban, és midenféle nyavalyát szedjek össze, amit meggyógyíttatni többször annyiba kerül.

#717054 Euroman Előzmény: #717029

Ez nekem nagyon jó lenne. Irodavezetést már csináltam is. Dunántúlon 12000 embert foglalkoztató cég igazgatójának voltam a személyi titkára, adminisztrátorok főnöke. Gépeltetés, táblázatkezeléstől a kávéfőzésen át a karácsonyfaállításig, kocsijának a vezetéséig, szevizeltetéséig, tolmácsolás mindent év végeztem, irányítottam.

#717035 rbbj11 Előzmény: #717031

hät az nem lesz ilyen egyszerü...Ausztriában van az iroda, szal ez a foglalkoztatäsi keret igy nem müködik

És most pont hogy nincs csucs, hanem most van keves munka. Äprilistol indul a csucs

#717031 Amatoregy Előzmény: #717029

Miért nem viszed be most "próba munkára"?

Egyszerűsített foglalkoztatási jogviszony (munkáltatónak csak napi 1000 Ft a járulék), heti max 5 napot dolgozhat, havonta max 15 nap, éves szinten max 90 nap. Ha jól kijönnek akkor lehet folytatni, most a csúcsoknál segítet, ha meg nem inkább most derüljön ki....

#717029 rbbj11 Előzmény: #717027

jövö nyáron val.szeg egyik cégcsoporttól eljövök, oda be tudlak majd ajánlani euroman, passzolsz is a tulajhoz, irodavezetés mindennel együtt a munkakör

#717027 Amatoregy Előzmény: #717022

Szerintem mérlegelni kell , hogy:

- autó jobban kopik, ki jár Austriába és napi 150 km és 1000-1500 eur

- vagy helyben jóval kevesebb pénz, autó nem kopik, tudását még annyira sem használja

- elfogy a megtakarítása.

De német nyelvtudással (és 2 diplomával - ami azért bizonyos inteligenciát feltételez) a határ mellett tágabban kellene szemlélni a lehetőségeket.

#717025 Grizzly Géza Előzmény: #717014

Diplomás közfoglalkoztatott bér 99 bruttó. Az asszony most nyomta 4 hónapig, mert gyes után nem vették vissza a munkahelyére. Megtartotta az iskola, megkapta a béremelést is, 130800ft ;), az 85 nettó, cafeteria, 13. havi juttatás nincs.

#717018 Euroman Előzmény: #717014

májusban volt egy br. 300-as ajánlatom, be is hívtak, mert fejvadász beajánlott....tetszett is a hely, igyekeztem pozitív benyomást nyújtani....2 nő interjúztatott, elég jól elvoltunk, bár valahogy éreztem, hogy nem vagyok szimpatikus nekik....végül a fejvadásztól hónapok múlva - egy másik pályázat kapcsán - az jött vissza, hogy a végén 2-en maradtunk, de a másik mellett döntöttek, mert túlságosan el akartam magam adni.....gondoltam magamban, b*zd meg azért mentem oda, hogy eladjam magam, naná hogy 1,5 munkanélküliség után el akarok helyezkedni....na ez azóta csak még rosszabb lett, mert azóta már 2 éve és 3 napja vagyok már munkanélküli....

#717014 Euroman Előzmény: #717008

br. 340.000?? sajnos csak nevetnem kell! Ha ennyit kínáltak volna valahol, már réges rég örömmel és boldogan dolgoznék. Sajnos eddig a legjobb ajánlatom szakmunkás minimálbér volt, ami jelenleg br. 118.000,-Ft, havi 190 óra munkáért adták volna. Mindennap 8-17 óráig és havonta 2 szombat 8-13 óráig. Milyen órabér jön ebből ki? Ezenkívül még közmunkát ajánlottak, azt hiszem az br. 79.000 Ft. Azon a kevés interjún, ahová behívtak, a pénzig el sem jutottunk, nem ezen bukott meg a dolog. Ahová nem hívtak be, ott sem a pénzen múlott.

Más: az a néhány kép, ami életemben műteremben készült, az is szörnyű volt. Mindig testes voltam, kövérkés embert eleve nem lehet jól fotozni. Most már kopaszodom is, és a műtermi lámpák melegétől izzadt az arcom és a homlokom. Baromira nem éreztem jól magam, és ezen a fényképész sem tudott/akart változtatni. Pedig akkor az öltöny nem volt idegen számomra, 10 éve szinte mindennap abban jártam. Az elmúlt években már szinte sohasem hordok öltönyt, nyakkendőt, a sok öltonyömből 2 talán még rámjön.

#717008 Amatoregy Előzmény: #716875

Én ezt másképpen látom. Én se keresek most annyit mint az előző munkahelyeimen. Viszont nem a megtakarításom fogy és benne vagyok a vérkeringésben. Tehát ha most dolgoznál mondjuk bruttó 340.000 Ft-ért - maradjunk a Te példádnál - akkor "ráérnél közben nézelődni" a bruttó 600-900.000-es állások után.

Persze ezzel nem azt mondom, hogy mindent el kell vállalni, de egy idő után nehéz megmagyarázni az önéletrajzban a 2-3 év kihagyást.

#717007 Amatoregy Előzmény: #716768

Bocsánat, hogy beleszólok.

Annó (még 4 éve) amikor elkezdtem a első körben keresni magamról magam készítettem képet. Ugy is nézett ki. Most viszont rászántam azt a pár ezer Ft-ot és elmentem műterembe. Készültek képek lazább, üzletibb önéletrajzba és közösségi oldalakra is.

Nem bántam meg. Egy jó beállítás nagyon sokat dob. Ha személyesen behívnak ott pedig már nem az árnyékok és fények játszanak.

#716973 rbbj11 Előzmény: #716876

falu nekem az, ahol nincs megfelelö szolgáltatás: közepiskola, nincsenek bankok stb

Kisvarossal mi a gondod?

#716971 rbbj11 Előzmény: #716849

persze, hogy nem a lakosságszám alapján adják meg, de a kettö közt erös összefüggés szokott lenni...

#716960 Ibiza Előzmény: #716921

sztem két dolog van..lehet csajozni, pasizni..vagy keresed a párod..az nem feltétlenül u.az...de érdekes módon anno leraboltam olyan lányokat akiknek volt párjuk..de egy kis időre pasizni akartak..ők voltak a legjobbak...

Én alapból szeretem és tisztelem a nőket.. akkor és ott csak ő van nekem..oszt ami kialakul..én akkor belerakom a 100%-ot.

Sok nő is pasizik..randivonalakon csacsog..ahol minden pasi agysebész és milliárdos..persze 2m magas dúshajú Adonisz..utána panaszkodnak nem találják meg a párjukat.

Egy férfi és egy nő ketten egy egész..én szeretem a magányos farkas létet..de jól érzem magam párban is.