Regisztráció Elfelejtett jelszó

Re: ennyi....

Euroman Előzmény: #717008

br. 340.000?? sajnos csak nevetnem kell! Ha ennyit kínáltak volna valahol, már réges rég örömmel és boldogan dolgoznék. Sajnos eddig a legjobb ajánlatom szakmunkás minimálbér volt, ami jelenleg br. 118.000,-Ft, havi 190 óra munkáért adták volna. Mindennap 8-17 óráig és havonta 2 szombat 8-13 óráig. Milyen órabér jön ebből ki? Ezenkívül még közmunkát ajánlottak, azt hiszem az br. 79.000 Ft. Azon a kevés interjún, ahová behívtak, a pénzig el sem jutottunk, nem ezen bukott meg a dolog. Ahová nem hívtak be, ott sem a pénzen múlott.

Más: az a néhány kép, ami életemben műteremben készült, az is szörnyű volt. Mindig testes voltam, kövérkés embert eleve nem lehet jól fotozni. Most már kopaszodom is, és a műtermi lámpák melegétől izzadt az arcom és a homlokom. Baromira nem éreztem jól magam, és ezen a fényképész sem tudott/akart változtatni. Pedig akkor az öltöny nem volt idegen számomra, 10 éve szinte mindennap abban jártam. Az elmúlt években már szinte sohasem hordok öltönyt, nyakkendőt, a sok öltonyömből 2 talán még rámjön.