És mit fogsz lépni, ha jövő év második felében elkezd visszaerősödni a HUF ?
És mit fogsz lépni, ha jövő év második felében elkezd visszaerősödni a HUF ?
A penzem nagy resze dollarban van mar vagy masfel eve :)
Derék kitörés volt 250 felett
derékul áll a mi kis forintunk
nem bánom én se, dollárban van minden tőzsdés zsetonom :)
Itt meg is jönnek az előrejelzések!
Most egy kicsit visszagyengült, figyelgetjük. Bár most a bank nagyon pofátlan, 223,04 es árfolyam mellett 226,97 a deviza eladási.
USA-ban legalább likvid a piac, működik a technika, ennél jóval többet össze lehet hozni. A forintot pedig gyengíteni akarják, ez nem titok, tehát szerintem épp ellenkezőleg, dollárral jobban jársz.
Én is ezen gondolkodom. Csak az zavarna, h átváltom 230-on 1 év múlva 210-ért adhatom vissza, az majdnem -10% az egész összegre.
köcsöhg KBC 5-6 Ft felárral adja vissza a dollárt... mindegy, tegnap visszavettem, már nincs forintom. az usdhuf most nem érdekel, többet lehet kint kaszálni, mint amennyit az árfolyammal spórolnék :)
Én is átváltanám. Valahogy abszolut nem érdekel a bét most. De valahogy 230-ért nem annyira csábító.
usdhuf jöhet vissza 215-re, na akkor visszaveszem a dollárt és rendelek külföldről cuccost. :D
297eurhuf 230usdhuf
mindkettő letört trendvonal visszateszt lenne.
ha nem jön le oda 200naposra,én nem szaladok utána...
a robbantás is gyengítette a dolcsit, bár nem jelentősen
egyelőre nagyon messze került, lejött 224-ig, és sajna onnan már felfelé.
Én addig tartanám, amikor eurhuf eléri a 297-et. Aztán majd meglátnám, akkor épp hol áll usdhuf
végülis rövidre.....beszálljak ott én is??:))
nemistom.....
na majd ránézek,de sokáig nem tartogatom,ha lesz is,max 230-ig,de már lehet előbb.:)