Regisztráció Elfelejtett jelszó

Orosz piac

Re: nincs cím

#716503 Boby. Előzmény: #716502

Részemről a pattincsra játszás tecnikai-, míg a befektetés - több mindenen túl - érzelmi megközelítés. További vételi pontjaim, ahogy már mondtam a 60-as brent, azt követően pedig az 500-as rts. Ezen túl több csomag nincs.

#716502 Kissherceg Előzmény: #716501

tőzsdén nem szerelmet keresünk, főleg oroszoknál... ezt te is tudod. Én rugalmasan állok hozzájuk, veszem jövőre tovább. Egyelőre még nincs felső keret, hogy mennyit szánok rájuk.

#716501 Boby. Előzmény: #716499

Ezek azok a hírek ami miatt befektető nem szívesen lennék semmilyen orosz termékben.Most azt gondolom, még 2 egységet tudok erre a piacra áldozni pattanást remélve, de orosz hívő nem leszek sosem.

#716404 Sumér harcos Előzmény: #716060

egyébként én is alapot vettem.

de nem csak oroszt,hanem amely az olaj miatt még nagyott esett....pl. ilyen környezetbarát alap,vmi hasonló,mint egyedi részvényben a tesla......

vmelyik környezetbarát -35%on áll az utolsó 3honapra,mindezt ugy,hogy nyár elején +30%on állt(akkor utolsó 3honapra),tehát azóta esett egy jelentőset.

de óvatosan nyomom a mennyiséget,nem jelentős.

#716402 Sumér harcos Előzmény: #716341

igen?....elég komoly,akkor még van terem bőviteni....:)

masszivan nem követem az olajat....látom,hogy mit művel....de....

volt olyan évem viszont,hogy az éves kereskedésem 90%-át tette ki,talán 2008-2009-ben.

#716386 banyaiz Előzmény: #716348

RTS jó évet zár jelenleg idei teljesítménye kb 40% mínusz. Van rosszabb buxnál ezek szerint.

Mi lesz Putyin válasza az a nagy kérdés. Próbálják leszabályozni, de az öreg KGB-s képes lehet meredek dolgokra. Nem egy Gorbacsovnak néz ki.

#716345 Ddavid Előzmény: #716341

Szerintem 60-nál megállnak most és megvárják az hadviselés eredményét. Ha még semmi akkor tolják lefelé majd... A Gazpromom lassan WC papír lesz. -_- Rá kell bővíteni ha így halad :\

#716305 Sumér harcos Előzmény: #716059

az olajat a goldmann ugy emléxem elszokta találni joslat szinten,illetve generálni ....vagy mittomén.

63.

haladunk a 60ra.

#716289 Kissherceg Előzmény: #716233

Leteljesültek vágyaim, idei évre megvagyok. Év hatra levő részében nem számolok akkora mozgásra, hogy bővítsek.

#716112 Kissherceg Előzmény: #716107

További diverzifikálás. Ezért veszek több árfolyamon egy alapot, illetve keresek még másik alapot is. Nyugdíjra csak jó lesz. :)

Miert a bef alapokat pre…

#716107 Fornit

Miert a bef alapokat preferaljatok az index etf-el szemben orosz vonatkozasban?