majd befenyit az atommal
én majd visszaveszem mind, amit kistopoltam 2-3 usd-ért...
Részemről a pattincsra játszás tecnikai-, míg a befektetés - több mindenen túl - érzelmi megközelítés. További vételi pontjaim, ahogy már mondtam a 60-as brent, azt követően pedig az 500-as rts. Ezen túl több csomag nincs.
tőzsdén nem szerelmet keresünk, főleg oroszoknál... ezt te is tudod. Én rugalmasan állok hozzájuk, veszem jövőre tovább. Egyelőre még nincs felső keret, hogy mennyit szánok rájuk.
Ezek azok a hírek ami miatt befektető nem szívesen lennék semmilyen orosz termékben.Most azt gondolom, még 2 egységet tudok erre a piacra áldozni pattanást remélve, de orosz hívő nem leszek sosem.
moszkvai vicc: “Mi lesz idén 63? Hát Putyin, az olaj és a rubel…”
egyébként én is alapot vettem.
de nem csak oroszt,hanem amely az olaj miatt még nagyott esett....pl. ilyen környezetbarát alap,vmi hasonló,mint egyedi részvényben a tesla......
vmelyik környezetbarát -35%on áll az utolsó 3honapra,mindezt ugy,hogy nyár elején +30%on állt(akkor utolsó 3honapra),tehát azóta esett egy jelentőset.
de óvatosan nyomom a mennyiséget,nem jelentős.
igen?....elég komoly,akkor még van terem bőviteni....:)
masszivan nem követem az olajat....látom,hogy mit művel....de....
volt olyan évem viszont,hogy az éves kereskedésem 90%-át tette ki,talán 2008-2009-ben.
RTS jó évet zár jelenleg idei teljesítménye kb 40% mínusz. Van rosszabb buxnál ezek szerint.
Mi lesz Putyin válasza az a nagy kérdés. Próbálják leszabályozni, de az öreg KGB-s képes lehet meredek dolgokra. Nem egy Gorbacsovnak néz ki.
rubel elég keményen tolja
Szerintem 60-nál megállnak most és megvárják az hadviselés eredményét. Ha még semmi akkor tolják lefelé majd... A Gazpromom lassan WC papír lesz. -_- Rá kell bővíteni ha így halad :\
az olajat a goldmann ugy emléxem elszokta találni joslat szinten,illetve generálni ....vagy mittomén.
63.
haladunk a 60ra.
Ez egy kicsit erős volt :)
Azt egyébként is lehet hogy majd rubelben kapjuk ha így haladunk ;-)
Leteljesültek vágyaim, idei évre megvagyok. Év hatra levő részében nem számolok akkora mozgásra, hogy bővítsek.
Ismét alapkamat emelés volt
További diverzifikálás. Ezért veszek több árfolyamon egy alapot, illetve keresek még másik alapot is. Nyugdíjra csak jó lesz. :)