Regisztráció Elfelejtett jelszó

Euroman

Re: a gyűjteménybe....

#714772 Ibiza Előzmény: #714503

"..de beszartak, s visszavonták."

látod ez van..nem belátták visszavonták..

ha valami be van vésve az agyba akkor az ott is marad.

#714511 rbbj11 Előzmény: #714503

ok van böven, pl. ha már korrupció felmerült, akkor egy szakmai, független, civileket bevonó bizottság a teljes NAV-ot + akár kormányzati költségvetést is átvilágíthatná

#714503 KawaBazsy Előzmény: #714494

Sztem kell vmi konkrét ok, amire megmozdul a nép (velem együtt). A netadó jó lett volna, de beszartak, s visszavonták.

#714499 Euroman Előzmény: #714494

nekem is ez jött le....még a pesti megmozdulásról is, pedig ott többen voltak....sajnos itt tartunk...na majd a békameneten, ott 1 millión lesznek.....

#714494 rbbj11 Előzmény: #714437

Nekem ez nagy csalódás volt...amíg ilyen primitív szinten vannak az érvek a kormány ellen, ennyire nulla elképzeléssel az alternatívákról és ennyire széthúzóan próbálnak ellenzéki pártok érvényesülni + ennyire érzéketelen a magyar társadalom nagy része a valódi problémákra, addig nem lesz itt semmi változás.

#714436 rbbj11 Előzmény: #714278

Gyere holnap 5-re fö térre tüntetni! Itt a lehetöség, h. kinyilvánítsd a véleményedet, hozz táblát magaddal, ha van üzeneted az országnak!

#714384 walex Előzmény: #714371

Ezek és az önálló gondolkodás, két külön fogalom. Iditóák gyülekezete, 10-ből 9 intézkedésükről ordít, hogy olyanok találták ki, akik még a büdös életben nem dolgoztak, csak a pártnál nyalták a s*ggeket.

#714372 banyaiz Előzmény: #714292

Nagyon praktikus szerintem is. Csak ott akadtam fenn, hogy van csak Kindleből sok típus forgalomban, árakban is elég nagy szórás, mondjuk 20-60-ig kb és akkor ez csak belföld, külföldről mennyire érné meg azt még nem is böngésztem.

#714371 banyaiz Előzmény: #714288

Ez nagy hibája ennek a prg-nak, ha ez tényleg mindenhol így megy . Értem, hogy nagyon sok olyan ember van benne akinek segédmunkási állást lehet adni, és azt egyszerű találni, más nincs kezébe nyomnak egy seprűt, vagy lapátot aztán kapirgáljál valahol.

Csak az államigazgatásban lehetne vsz egy kis odafigyeléssel azokat is közmunkásként bevetni akiknek erre van végzettsége. Aztán ki tudja mikor kell ott egy ember már látják jól dolgozik és felveszik normál munkaviszonyba. Persze ehhez gondolkodni kellene, időt kellene rászánni stb. Nem csak azt mondani hétfő reggel ebben és ebben az utcaseprő brigádban vedd fel a melót. Aztán fényezni, hogy mennyi közmunkás van.

#714288 walex Előzmény: #714285

Ez az általános. Ismerős munkahelye megszűnt, nem talált melót 3 hónapig (vidéken ez nem olyan egyszerű, mint ahogy azt sok pesti hiszi), neki is sepregetést, kapirgálást ajánlottak jóképű bodzaszedők társaságában. Nyelveket beszél, diplomás, azóta már külföldön vannak a családjával és eszük ágában sincs soha többet hazajönni.

#714285 banyaiz Előzmény: #714278

Tabletnél annyival jobb kímélőbb a szemnek állítólag, és ritkán kell tölteni.

Öcsémét használom ideje kölcsönkértem tesztelésre, de az egy régi modell. Már nem kapható. Nem fárasztja a szemem, kb olyan 3 hétig bírja feltöltés nélkül, nem nagy képernyős kb mint egy normál oldal egy könyvben. Mást nem is tud csak könyvolvasás.

De ahogy nézegettem annyi új modell van csak Kindleből , hogy már elvesztettem a fonalat melyiket lenne érdemes.

Ez a félő közmunkánál amit tapasztaltál. Nem látom át a rendszert, de ha ez általános akkor nagy butaság, hogy más jellegű munkára nem próbálják használni azt akit lehetne.

#714278 Euroman Előzmény: #714256

Sajnos Kindle-ben nem vagyok nagyon otthon. Ahogy én néztem a Kindle csak akkora, mint egy tablet...nekem a 7 collos Galaxy Tablet-re volt az Óz a csodák csodája gyárilah rátelepítve, angolul....azt szívsen olvasom, olvastam, gyakorlásnak jó volt, de a betűket az általam "nőgyógyűszmozdulat"-nak nevezett 2 ujjas mozgatással állandóan nagyítanom kellett és ez zavart...azóta erről a tabletről már egy 10 collosra léptem, az nekem pont jó....azon még nem próbáltam....ha van arra letölthető, az nekem jó lenne, mert egy tabéet biztosan többet tud, mint egy e-book olvasó.

Közmunkáról: nekem egyszer ajánlották, tavaly nov. 22-én, amikor végetért az álláskeresési támogatásom...azt mondták tök mindegy milyen iskolám van, ők valószínűleg csak szabadtéri fizikai munkát tudnak adni, bár nem tuták megmondani pénteken délelőtt, amikor igent kellett volna mondanom, hogy hétfőn hol kellett volna dolgoznom....persze a saját ruhámban, cipőmben stb....elég szürreális lett volna, ha hétfőn reggel megérkezek a városi öltözékemben, munkáskesztyűvel a zsebemben, a Golfommal, zsebemben egy elég ütös okostelefonnal gazt tépkedni, vagy falevelet söpörni....tévedás ne essék, ezeket a munkákat, és bármilyen más koszos munkát megcsinálok otthon, a családomnak, vagy a barátaimnak...de a hátam mögött egy kápóval, vadidegen emberekkel, annyi havi bérért, amit korábban 2, azaz 2 nap alatt kerestem meg, na azt nem....sajnos levéltári munka, vagy bármilyen irodai munka szóba sem került...miközben ez a büdös cigány és a tolvaly bandája milliós fizetések mellett lopják szét az országot...

#714256 banyaiz Előzmény: #714253

Vajon mi lesz ennek a közmunkamániának a vége? Nem látok rá erre nem tudom bevonják e őket megfelelő végzettséggel hivatali munkákba is. Van e erre szándék, vagy csak a simplicity itt is a csapásirány. :)

Más téma. Nem tudtam hol kérdezzem , ide írom ha nem gáz. Könyvolvasó témában te vagy valaki benne van? Vennék egy Kindle-t nem tudom melyik típust érdemes, és hol . Külföldről érdemes e , vagy itthon stb. Van ebben tapasztalatod?

Re: ********

#714216 Euroman Előzmény: #714191

sportoltam, meg sportolok is...most hogy már rosszabb idő van szobabringázom, napi 20-25 km-t, meg súlyzózok....munkába mindig kocsival jártam, sőt most is azzal járnék, ha lenne....szerettem hamar odaérni, és onnan hamar hazaérni....tavasztól őszig, jó időben, hobbyból biciklizek, van mountain és city biciklim is.....de mélyen akkor sem szeretk ülni, csak magasan a bakon....nekem az egyterű és a suv jön be, már a céges kulcsos fabia is fura volt, mélynek éreztem...régen olyan autóim voltak, de a magas üléssel éreztem úgy, hogy "hazaértem"