Re: a gyűjteménybe....
Euroman Előzmény: #714256Sajnos Kindle-ben nem vagyok nagyon otthon. Ahogy én néztem a Kindle csak akkora, mint egy tablet...nekem a 7 collos Galaxy Tablet-re volt az Óz a csodák csodája gyárilah rátelepítve, angolul....azt szívsen olvasom, olvastam, gyakorlásnak jó volt, de a betűket az általam "nőgyógyűszmozdulat"-nak nevezett 2 ujjas mozgatással állandóan nagyítanom kellett és ez zavart...azóta erről a tabletről már egy 10 collosra léptem, az nekem pont jó....azon még nem próbáltam....ha van arra letölthető, az nekem jó lenne, mert egy tabéet biztosan többet tud, mint egy e-book olvasó.
Közmunkáról: nekem egyszer ajánlották, tavaly nov. 22-én, amikor végetért az álláskeresési támogatásom...azt mondták tök mindegy milyen iskolám van, ők valószínűleg csak szabadtéri fizikai munkát tudnak adni, bár nem tuták megmondani pénteken délelőtt, amikor igent kellett volna mondanom, hogy hétfőn hol kellett volna dolgoznom....persze a saját ruhámban, cipőmben stb....elég szürreális lett volna, ha hétfőn reggel megérkezek a városi öltözékemben, munkáskesztyűvel a zsebemben, a Golfommal, zsebemben egy elég ütös okostelefonnal gazt tépkedni, vagy falevelet söpörni....tévedás ne essék, ezeket a munkákat, és bármilyen más koszos munkát megcsinálok otthon, a családomnak, vagy a barátaimnak...de a hátam mögött egy kápóval, vadidegen emberekkel, annyi havi bérért, amit korábban 2, azaz 2 nap alatt kerestem meg, na azt nem....sajnos levéltári munka, vagy bármilyen irodai munka szóba sem került...miközben ez a büdös cigány és a tolvaly bandája milliós fizetések mellett lopják szét az országot...