10.000 ember elveszti az állását és három évig a fizetése 80 %-ért munkanélküli segélyen tengődik majd....
Egész nap csak hering, henyélés és hepaj, na meg sör, rum, virsli verseny.
10.000 ember elveszti az állását és három évig a fizetése 80 %-ért munkanélküli segélyen tengődik majd....
Egész nap csak hering, henyélés és hepaj, na meg sör, rum, virsli verseny.
Annyira nem lehet rossz nekik http://www.investor.hu/news/20141212-szenvednek-a-norvegok-az-olcso-olaj-miatt.html
Ide már le se mehetett volna.
60-ig mehet, mondta volt Putyin.
Short or not short?
ATI 60 alatt
Kár, hogy Wáberer még mindig nincs tőzsdén. Pedig biztos jól mozgott volna olaj hatására. Ha az ipo alacsony olaj ár mellett nem lesz akkora sztori, drága lesz a papír.
Várjál! A tőzsde mindent előre áraz! Ez a pörgés már lehet, hogy az a pörgés:-)
pörög hát, jövőre sztem nagy bull lesz, ha minden marad így
Putin azt mondta, 60-ig nem mehet már le.
Ergo, 61-ig lehet shortolni.
Az is érdekes, ahogy amcsik megszervezték, hogy az OPEC most ne avatkozzon közbe.
Bizony, hogy nincs meg az alja a WTI-nek. Átesett rendesen a $75-ön.
Következő célár $65.
Látok egy füles korsót, ami jelenleg 75,38-ra mutat a 15 percesen.
De az is lehet, hogy már az esti meccs jár a fejemben.
Igen, úgy tünik Jockey lenyomja Putyint.
Reméljük azért az atomháborút nem forszirozza, csak hogy felmenjenek az árak.
Mindenesetre ez egy zavaros jövőkép.
Hiszen az orosz birodalom alapja a nyersanyag, ha az árak esnek, akkor a birodalom megrendül.
Egy despota egy ilyen birodalom élén életveszélyes....
Ez a részvényeknek sem jó, akár minden eshet egyszerre ... ill a feltuningolt részvénypiacban nagy csapkodást látok a kövektező 2-3 évben.
Aztán jön egy republikánus USA elnök, aki az erő politikáját fogja folytatni ..................
Még sincs meg az alja...
Átesett a $77-en is a WTI. No, ez az a pont, amire nem számítottam. 77 volt az utolsó alj amit számoltam (max $75-ig leszúrással).
...vagy..., ha Putyin átlépné az Ukrán határt?
Biztos vagyok benne, hogy a megváltozott orosz viselkedés mozgatórugója, legalább részben az olajár esése és az olcsóbb amerikai kitermelés megugrása.
Megvolt, kicsit elszámoltam magam előzőleg (csak 80-ra vártam), sőt, lejjebb is ment mint 77. Elméletileg ennek az esési szakasznak megvan az alja.
Long szignál esetén a 84 és 88 lehet reális első körben, utána viszont a célár 70 :( de ez mág távol van, először 84 :)
88-as árat csak nagyon optimális körülmények között várnám el... minimum kitermelés csökkentése!
Én akkor lépnék long irányba, ha áttörné a 80-at majd azt visszatesztelné. Amíg ez nincs meg addig ez szvsz erős short. Még mindig az eső csatornában van.