Nem válogatás, nem tetszenek. De lehet h csak a ruszki utálatom miatt.. felismerem őket bármikor.
Nem válogatás, nem tetszenek. De lehet h csak a ruszki utálatom miatt.. felismerem őket bármikor.
Helló Ibiza :-)))) Gyááááá!!! mekkora történetek ezek !!!
nyomassad még kolléga...nagyon jót derültem rajtuk...
A rosszlányokhoz visszatérve.... mennyibe került volna elmenni velük ? sokba ? mi mennyibe ? stb...
nekem is tettszenek az orosz csajok egyébként... végül is mi magyarok is az Urál felől jöttünk, lehet közös a magyarokkal valami...
Szóval hogyan éltek akkor MOszkvában az emberek ?
Jó ilyen régi történeteket olvasni..
(apropó, átmentek a képek ? )
az komoly,lent lenyelték a kanalat is a menü közben:)
válogatós vagy,nekem bejönnek:)
thaiföldön nem mernék inni,véletlenül a legjobb csaj kukacos:))
Abban az időben volt az eset ami ma már kőrbejárt...
Azt tudni kell oroszok -mint az amcsik- állítólag mindenkit lehallgattak..szállodai szobákat mindent...a magyarok a rossiában mindig a 13.emeleten laktak..többek szerint mert ez a szint volt lekábelezve a magyarul tudó lehallgatóhoz..A kereskedelmi képviseleteken nem az irodákban vagy tárgyalókban kötötték az üzleteket..hanem a büfében vagy az étteremben beszélték meg..
..általában a szállodában mindenki kereste a lehallgató készülékeket..telefonban kerestük szellőzőben..
Na a történet: magyarok keresik a lehallgatót..átnézik az egész szbát..a szőnyeg alatt találnak egy dudort..persze egyből rátapadnak..fucsa nagy csavaranya.. gondolták lecsavarják megnézik mi az..lecsavarták alattuk az étteremben meg lezuhant egy hatalmas kristály csillár..ez tartotta. :)
Figy, nem tévedek, NEKEM nem tetszenek. Mind ilyen kerek fejű, anyagiakra hajtó "szépség".. viszont a thai csajok azok bejönnek. :-)
ezt nem mondanám,sok szép,csinos orosz,ukrán csajt láttam már(poszteren):)
Utálom az oroszokat, s nem tetszenek az orosz nők.. Neked meg mindegy, csak yuk legyen.. :-)
az összes orosz luvnyát hóditottam volna legénykoraimban:)
Na hova fejlődik az oldal, Ibiza blog, mi a csecs.. :-)
Én is tudok 10+ órát dolgozni, csak nem vagyok hajandó, meg munkamániás. Nem sokat, hanem hatékonyan kell..
Az átkosban a felső vezetés tagjai úgy látom sűrűn jártak ruszkiba..! :-D