Regisztráció Elfelejtett jelszó

Erdőbénye

Re: nincs cím

#712715 kerikoma Előzmény: #712713

Dehogy ivott! Míg az X faktoros kiscsávó bemutatta a borokat, végig az asztalon volt a fejecskéje és szép halkan durmolt:-))

#712714 kerikoma Előzmény: #712713

Dehogy ivott! Míg az X faktoros kiscsávó bemutatta a borokat, végig az asztalon volt a fejecskéje és szép halkan durmolt:-))

#712713 KawaBazsy Előzmény: #712712

Waszi még ott is ivott?? Hisz már az első pincében is csak összefüggéstelenül gajdolt.. :-)

#712712 kerikoma Előzmény: #712711

Mi legalább Rigóval 2 pincébe is voltunk (waszi is ott volt, de nem ért a bőre 2 Ft-ot:-) Mondjuk Bélánk hazarángatott onnan a polgárőr autóval. Nem is tudom, hogy tudott hármunkat hátra betuszkolni:-)

#712709 KawaBazsy Előzmény: #712707

Vazz, ha megtanulná végre főzni, akkor a tudsodból, meg a részegen állandóan főzni akaró fixációdból csodás végtermékek születhetnének.. :-)

#712707 Bendeguz Előzmény: #712701

jaja úgy. elég kevés kép lett. a csapat fele az éjszakában kóválygott, a másik fele meg lefeküdt 9-kor aludni... süthettem egyedül a krumplit :D

#712701 KawaBazsy Előzmény: #712699

Nem úgy van, h ha küldök meghívót, akkor be tudsz lépni? A saját jelszavad, amivel meg felregisztráltál a dropboxra, én nem tudhatom.. :-)

Nézegetve a korábbi fotó…

#712698 KawaBazsy

Nézegetve a korábbi fotókat Fornit hol a rákban volt? Pedig ki akartam kérdezni az utsó angiai tapasztalatokról..

Fotók feltöltve, Matgab …

#712697 KawaBazsy

Fotók feltöltve, Matgab ill. Robbaj írjon privit emilcímmel, többiek meg cincogjanak, ha nem ok.

#712654 KawaBazsy Előzmény: #712652

Dögrováson érzem magam, de vkinek termeni is kell, h a nyugati pógár fetrenghessen.. :-)

#712645 rbbj11 Előzmény: #712608

Én is köszönöm mindazt mindannak, ami az előzmény hsz-ben + a fuvart khercgnek és bazsinak.

#712608 Bendeguz Előzmény: #712584

Nemrég én is megérkeztem, meglett az 1400 km a bényei bulin :)))

Május 1, memorizálva! Köszönök én is mindent, Csokinak a helyszínt és a borkóstolót, Kerinek a sok finom borocskát, Kawanak a húsok és egyéb ételek intézését és Matgabnak, hogy legalább egy valaki megvédte a Békemenetet :)))))

#712584 Waszeitung Előzmény: #712574

Ez a beszéd,nem kell az egész országot átutazni borkóstoló címen! :D

Jelentem megittam én is a gyógysörömet,volt hozzá indok,köszönöm hogy ott lehettem és örültem az arcotoknak,hogy mi volt az majd a fényképekről kiderül! :D