Szögperccel megadni a koordinátákat elég ódivatú már, mérnök úr, az Igo primo már csak a decimális formát ismeri.. tessék haladni a korral. :-)
Szögperccel megadni a koordinátákat elég ódivatú már, mérnök úr, az Igo primo már csak a decimális formát ismeri.. tessék haladni a korral. :-)
Tisztázzuk, nem szeretem a túl nagy kavarást :)
Odafelé az eredetileg megbeszélt bolt parkolójába gyertek, ahhoz van közel az autópálya.
Visszafelé Alacska pihenő, 47° 23' 5.1" N 19° 16' 58.6" E
Holnap találkozunk! KÉszüljetek :)
Ott kanyarodom le Pestszentimrére, nekem máshol nem jó. Nagyon könnyű megtalálni, Kerimama biztos sikerrel jár :)
Megpróbáljuk ezt is, azt lesz ami lesz:-) Köszi:-))
Össze kell hozni, valahogy. Ezt leírtuk, de mit jelent az hogy ráérnénk később is kiszállni?
47° 23' 5.1" N 19° 16' 58.6" E
Ez az Alacska pihenő
De továbbra is azt mondom ráérnénk később is kiszállni...
az M0 egyetlen pihenője az M5 és M3 között
MOL kút :)
GPS-ben útvonal után benzinkút, MOL szűrővel
Gps-be kéne gondolkodjunk, mert kerimama bárhova értünk jön, de mi kis vidékiek vagyunk és ez hogy Alacska pihenő nekünk nem sokat mond:-) Valami utca, házszám kéne nekünk vagy mit tudom én:-)
Az M6-hoz közelebb is ki tudsz rakni minket vissza fele!!! Hol mész vissza? M1?M7?
no egyelőre ez nem mond nekünk semmit, de rápörögtünk a problémára, még ne feküdjetek le!:-)
Viszek Oszkárral egy gyereked Dunaújba, előbb őt kirakom valahol a városban. 22€-t fizet érte, legalább az üzemanyag egy részét viszont látom :)
Keri, Vecsés az M0 38. km környékén ALACSKA pihenő! A mi oldalunkra jöjjön, tehát ami nektek hazafelé út.
Igen, Fészkesfehérvár felől. Reggel ne hívjál, mert vezetek. Most küldd el a pontos címet és beírom GPS-be.
Persze hogy bejövünk értetek, ennek semmi akadálya. Hazafele kéne anyakának valami pontos infót adni, hova jöjjön értünk. Valahogy ki kell okoskodjuk, hogy minél egyszerűbben megtaláljuk egymást!
Bence! Fehérvár felől jössz??? Mert akkor nem ott találkoznánk ahol megbeszéltük, hanem Dújv északnál a MOL kúton(Hankook)