Regisztráció Elfelejtett jelszó

Erdőbénye

Re: nincs cím

#712472 kerikoma Előzmény: #712471

GPS-el be kéne állítsak szegénykémnek valami pontos címet! Nagyon ügyes és nagyon bevállalós csajszi, de nem bánnám, ha konkrétan tudnám, hova jöjjön értünk!

#712471 Bendeguz Előzmény: #712469

Odafelé kinézzük a Gyálhoz legközelebb eső pihenőt és az lesz a cél. Vagy ha nem, akkor az egyik lehajtó körforgalma. Ott általában az összesnek van 2 zsákutca kijárata.

#712469 kerikoma Előzmény: #712409

Fél kilenckor indulunk Kerimamával, fél 10 re ott vagyunk a szokásos benzinkútnál. De ha másképp akarjátok csörrentsetek. A visszaútnál kéne pontosítsunk, hogy Kerimama hova jöjjön értünk!

#712468 kerikoma Előzmény: #712447

hozzam a polgárőr cuccomat? Besegítek Bélánknak. Már 7 éve én is gyűröm, de jövőre szeretném átadni a fiataloknak a mundért!

#712467 kerikoma Előzmény: #712464

10-re újvárosba vagyunk. Minden össze van készítve! Ha jól látom nem megyünk Bélánkhoz! Nálunk is folyamatosan esik, szitál, nyomja rendesen. Mindenesetre 12 fajta bor elő van készítve plusz egy kis pálesz. Meglátjuk mit hoz a sors:-)

#712460 KawaBazsy Előzmény: #712459

Így akkor ötféle lesz, az öt fazék.. asszem hátul az ötödik utas helyére is pakolunk.. Matgab, Robaj, csak egy váltás fehérneműt hozzatok, meg fogkefét, nehogy expedíciós hátizsákkal gyertek..:-)

#712457 KawaBazsy Előzmény: #712455

A steak fűszerkeverékhez teszünk fokhagymát is. Az oldalasból zsírosabbat adott a hentes, a tárcsán jó szaftos lesz. :-)

A szárnyasokhoz van prém…

#712455 KawaBazsy

A szárnyasokhoz van prémium Kotányi szárnyaspác, meg Provence fűszerkeverék. A malachoz meg hoztunk görögből steak fűszerkeveréket, souvlaki fűszerkeveréket, s van grill fűszerkeverék is, sztem mindháromból csinálunk a különböző húsokhoz. Vélemény?

Ma felhívtam a vadászt (…

#712449 Fornit

Ma felhívtam a vadászt (Bendegúz nevében), és megmondtam neki -miután egy porbafingó kis szarcsimbóknak neveztem- hogy ha akar egy **** nagy pofont kapni a tavalyi eset miatt jöjjön el szombaton érte és grátisz jól picsán is lesz rugva. Nem túl jól fogadta, szeritnem kissé ideges is lett és olyasmit mondott, hogy itt ő fog majd valagakat szétrugdosni sőt tarkóra szorított puskával fog mindenkit egyesével seggbebaszni.

Úgyhogy jóóó szórakozást :))))

#712447 Csokigyáros Előzmény: #712446

gyerekek annyi változás van a progiban... hogy nagy sajnálatomra a tavi úszkálás és off road túra elmarad... 3 napja szakad az eső... a tó (hiszen egy patak táplálja) kilépett a medréből... szinte megközelíthetetlen a hely... és a víz tiszta sár, amit lemos a hegyről... Béla így sajnálattal lemondta ezt a progit... sütés marad... de a házamnál... a kostolás előrébb lett hozva 6 fél 7-re... mert 8-tól van egy nagyobb csoport... viszont Béla lesz esti szolgálatban a polgárőrségnél... úgyhogy nyugodtan randalírozhatunk... :)