Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Erdőbénye

Re: nincs cím

#711988 KawaBazsy Előzmény: #711984

Jeleznem, h ne elegans, hanem jatszos ruhat hozz, meleget. Lehulest josolnak, meg amugy is a hegyen leszunk..

#711985 KawaBazsy Előzmény: #711982

Ok, ez vot a kérdés. Tescoban többet nem vásárolok húsfélét, a saját hentesnél itt sokkal jobb cucc van, ill. Gödöllő s Isaszeg közt ott az Aranyponty Zrt. halastava, ott tudok friss halat venni. A dobozos cuccot, mint a tojás, olaj, meg hasonlók, megvehetjük a Tescoban.

#711983 rbbj11 Előzmény: #711974

ok, privátban vagy itt légyszi írd meg, pontosan hánykor legyek a parkolóban szombaton, kösz

#711982 Kissherceg Előzmény: #711981

sajnos Én pakolásban nem tudok segíteni eü okok miatt, tehát vásárlást nem vállalok, de a kocsiba lehet pakolni :) Miskolcon úgyis megállunk a tesconál... :)

#711981 KawaBazsy Előzmény: #711980

Bnő azt mondta, h vállalja a pácolást, Görögből sok jófajta fűszert hoztunk. Mondjuk oívaolajat említett, de sztem teljesen jó arra a célra a sima étolaj..

Csoki, miyen halra gondoltál, itthoni, vagy tengeri hal?

#711978 KawaBazsy Előzmény: #711974

Annak oké a csomitartója, 4-es, 5-ös volt a cégnél anno.

Kaja elvitelt válaljuk, vagy bízzuk az alföldi különítményre?

Kárász jól beirdalva finom sütve. Vátozatosságnak..

#711974 Kissherceg Előzmény: #711956

vw golf lesz amit sikerül, Rbbj pólus center parkolója legyen akkor.

Egyébként ki akar halat enni?

#711956 KawaBazsy Előzmény: #711945

Akartam mondnai, h nálunk jó a hentes, s a csirke meg sertéshúst vállalom, de sztem jobb, ha 1 valaki vesz meg mindent, mert akkor könnyebb szétdobni a ktsgeket. Nem tom Herceg mekkora csomitartós kocsit bugáz.. Vmi üdítőt is kéne gondolom venni..

#711949 rbbj11 Előzmény: #711940

M3-ról ha lefordulnátok a Szentmihályi útra, 3 km kerülö (oda-vissza), nagyon hálás lennék. Nektek kb. 6perc veszteség, nekem min. 40 perc nyereség