Jeleznem, h ne elegans, hanem jatszos ruhat hozz, meleget. Lehulest josolnak, meg amugy is a hegyen leszunk..
Jeleznem, h ne elegans, hanem jatszos ruhat hozz, meleget. Lehulest josolnak, meg amugy is a hegyen leszunk..
Ok, ez vot a kérdés. Tescoban többet nem vásárolok húsfélét, a saját hentesnél itt sokkal jobb cucc van, ill. Gödöllő s Isaszeg közt ott az Aranyponty Zrt. halastava, ott tudok friss halat venni. A dobozos cuccot, mint a tojás, olaj, meg hasonlók, megvehetjük a Tescoban.
ok, privátban vagy itt légyszi írd meg, pontosan hánykor legyek a parkolóban szombaton, kösz
sajnos Én pakolásban nem tudok segíteni eü okok miatt, tehát vásárlást nem vállalok, de a kocsiba lehet pakolni :) Miskolcon úgyis megállunk a tesconál... :)
Bnő azt mondta, h vállalja a pácolást, Görögből sok jófajta fűszert hoztunk. Mondjuk oívaolajat említett, de sztem teljesen jó arra a célra a sima étolaj..
Csoki, miyen halra gondoltál, itthoni, vagy tengeri hal?
Légyszíves intézzétek. Mi visszük a bort meg a pogácsát.
Annak oké a csomitartója, 4-es, 5-ös volt a cégnél anno.
Kaja elvitelt válaljuk, vagy bízzuk az alföldi különítményre?
Kárász jól beirdalva finom sütve. Vátozatosságnak..
vw golf lesz amit sikerül, Rbbj pólus center parkolója legyen akkor.
Egyébként ki akar halat enni?
ott a patak vazze... az üdit rendesen... most 11 fokos...
Szoke kola, barna kola, buZiviz neven futnak ezek feletek :)
nem ismerem ezt a szót... üdítő??? mi az?
Akartam mondnai, h nálunk jó a hentes, s a csirke meg sertéshúst vállalom, de sztem jobb, ha 1 valaki vesz meg mindent, mert akkor könnyebb szétdobni a ktsgeket. Nem tom Herceg mekkora csomitartós kocsit bugáz.. Vmi üdítőt is kéne gondolom venni..
Jó szórakozást!
Nem ártana egy budapesti találkozó sem.
M3-ról ha lefordulnátok a Szentmihályi útra, 3 km kerülö (oda-vissza), nagyon hálás lennék. Nektek kb. 6perc veszteség, nekem min. 40 perc nyereség
egy kevés karajt iktassunk be hercegnek