Regisztráció Elfelejtett jelszó

Auto-motor technika

Re: nincs cím

#712034 KawaBazsy Előzmény: #712021

Amúgy nem lenne bajom vele, csak nem éretm, h ár/érték arányban miért választott bárki ilyet inkább. Márkahűség talán, a bogár örököse, vagy nemtom..

#712027 Sumér harcos Előzmény: #712019

1995 márciusában.

volt egy ingatlanos haverom,vásárolt egy fekete III-as golfot szalonból,én akkor vettem egy tűzpiros 3ajtós Civicet,5hónaposat,kintről,gyönyörű kerékkel.

találkoztunk véletlenül,és mondotta 1éve töpreng a civic VS golf harcon,golfot vett.

minden alkalommal csorgott a nyála,ahányszor meglátta civicet,soha nem adtam volna a golfért.

persze nem sokáig volt meg nekem ,elvitték,még a nyár elején.

#712021 _pda_ Előzmény: #712019

az állapota miatt megbecsülendő, de szerintem ez a legrondább/jellegtelenebb Golf, amit valaha gyártottak

volt I és II is D és GTD kivitelben több is nekem, imádtam őket, még ma is elfogadnék egy újat bármelyikből

de ez a 3-as egy nulla, mint forma

""Ha a 16. § (1) bekezdé…

#711944 Láma

""Ha a 16. § (1) bekezdés q) pontjában meghatározott jelzőtábla alatt a 97. ábra szerinti kiegészítő jelzőtábla alkalmazásával távolságot jelöltek meg, akkor az így megjelölt útszakaszon – ha a közúti jelzésekből más nem következik – legfeljebb 30 km/óra sebességgel szabad közlekedni."

http://www.femina.hu/hirhatter/valtozott_a_kresz

#711922 KawaBazsy Előzmény: #711891

A húgom Poloja most halt be, de valszeg nem csak tárcsa, hanem az egész szerkezet. 8 éves, van benne tán 250E, de azt autópályán használta főleg egy cég.

A Corollában 170E-nél cseréltettem, még nem kellett volna, de azt mondták, h kb 10-15E km volt benne..

#711894 Sumér harcos Előzmény: #711893

még az is lehet,ha ráfutófékes utánfutóval üzem alatt tolatott napokig,és csodálkozott az égett szagon.:))

esetleg még ez:)

#711891 Sumér harcos Előzmény: #711886

eddig vagy 3-5automat hajtottam el 200ezerig,de kuplungot még cserélni nem kellett.

mint ahogyan féktárcsát sem 200ezernél még(tárcsát elhiszem,hogy egy budai előbb cserél)

vidéken.

de még nagyvárosban is neccesnek érzem nagyon a 200nál kuplung cserét,

attól lehet,csak ha én autót vennék ilyen adatokkal...nem hinném el a 200ezer km futást.

#711886 KawaBazsy Előzmény: #711883

Nem, ez hasznalat fuggo. Varosban elkopik, zsufiban foleg. Londonban autovasarlasnal elso kerdes..

#711884 Sumér harcos Előzmény: #711883

ugyan az über tuti az volt amikor 3db eladott autómmal is találkoztam 1év múlva ügynöknél murván......

és mind3 km órája azóta valszeg visszafelé forgott.....kb. átlag 170ezerről 80-110ig tekerve.

#711668 Turkoglu Előzmény: #711666

Ezt a aki írta az tuti nem százas...

Vagy nem volt még rendes autója.

Ennyi szarsággal szervizbe járni egy kvázi új autóval ami ráadásul még nem is a "megfizethető" kategória hanem inkább a prémium felé hajlik... Viccc...