Regisztráció Elfelejtett jelszó

Dumcsi

Re: nincs cím

#711018 KawaBazsy Előzmény: #711017

Az eszterga az egy Spinner TC67H, Siemens Sinumerik 840D a vezérlés. A maró meg egy zsír új Haas VF-2, saját vezérlésükkel (Fanuc alapú).

#711017 Razamanaz Előzmény: #711013

Vigyázni kell,egy pillanat és ott a baj.Bemérés az nem sokbol tart.Anno én EEN 400-ason kentem.EAN-on kezdtem,E 400,S28,S32,a CNC volt a vége.Te milyenen dúrod és milyen vezérléssel megy?

#711015 KawaBazsy Előzmény: #711014

Ez uj, de van masik mar egy ideje sogornak.. Gyartunk, amit rendelnek, s meg tudjuk csinalni.

#711013 KawaBazsy Előzmény: #711008

Persze, ha kénytelen vagyok (telefonos segítséggel :-). De ma megszívatott, semmi nem utalt arra, h elkopott a lapka (sem rendellenes hang, méret is tökéletes), erre úgy megmakkant, h eltörte a befogó szerszámot is. Megrendeltem, holnapra itt van, de ugye újra be kell mérni, meg min 1 nap állás. Ill. remélem a revolverfej nem kapott.. Sógorom szerint a hosszú rúdanyag tudott berezonálni, még az elején, nekem fingom sincs.

Amúgy csak pár hetet gondoltam így vegyesben melózni, ha már annyi lesz, h napi 8 órában lehet nyomni, jön a szakember rá.

#710990 Ibiza Előzmény: #710985

hagyd..nem lényeg..utánanéztem legalább 15 félét meg kell tudni különböztetni..6-8 napig lehet altárolni..utána már csak fagyasztva..vagy folyadékba tárolva lehet eltartani..

törpe guruk is úgy olvas…

#710979 Ibiza

törpe guruk is úgy olvasnak, hogy nem olvasnak...:) komikus a legény..kicsit sajnálom...megvakkant..régen értelmes volt.

kicsit agyára ment..előadta őőő már csak külföld..majd már fizetős topik..hiszen nem akarja a disznók elé szórni a gyöngyöket..utána visszasompolygott ..aranyos...de hát azért szeressük...ő a mi kis dulifulink..törpegurunk..kicsi savanyú is meg sárga is de legalább a miénk.