Az eszterga az egy Spinner TC67H, Siemens Sinumerik 840D a vezérlés. A maró meg egy zsír új Haas VF-2, saját vezérlésükkel (Fanuc alapú).
Az eszterga az egy Spinner TC67H, Siemens Sinumerik 840D a vezérlés. A maró meg egy zsír új Haas VF-2, saját vezérlésükkel (Fanuc alapú).
Vigyázni kell,egy pillanat és ott a baj.Bemérés az nem sokbol tart.Anno én EEN 400-ason kentem.EAN-on kezdtem,E 400,S28,S32,a CNC volt a vége.Te milyenen dúrod és milyen vezérléssel megy?
Ez uj, de van masik mar egy ideje sogornak.. Gyartunk, amit rendelnek, s meg tudjuk csinalni.
mit gyártasz? új vállalkozás?
Persze, ha kénytelen vagyok (telefonos segítséggel :-). De ma megszívatott, semmi nem utalt arra, h elkopott a lapka (sem rendellenes hang, méret is tökéletes), erre úgy megmakkant, h eltörte a befogó szerszámot is. Megrendeltem, holnapra itt van, de ugye újra be kell mérni, meg min 1 nap állás. Ill. remélem a revolverfej nem kapott.. Sógorom szerint a hosszú rúdanyag tudott berezonálni, még az elején, nekem fingom sincs.
Amúgy csak pár hetet gondoltam így vegyesben melózni, ha már annyi lesz, h napi 8 órában lehet nyomni, jön a szakember rá.
Gondolom azért néha cserélsz lapkát is,és korrekciózol is ha úgy adódik! ))
Beprogramozta az egyik emberünk, én csak a szériát nyomom..
Az komoly...akkor bármit....
És komolyan te nyomod?
hagyd..nem lényeg..utánanéztem legalább 15 félét meg kell tudni különböztetni..6-8 napig lehet altárolni..utána már csak fagyasztva..vagy folyadékba tárolva lehet eltartani..
Komolyan esztergálsz?
bocs nem figyeltem...
öcsém tudja, engem csak megkért, hogy segítsek....ha érdekel, rákérdezek...
Mikor mit.. De nem értek hozzá, nem tudok pl a Mercihez légrugót esztergálni.. :-)
No, no, miket gyártasz Te? :)
törpe guruk is úgy olvasnak, hogy nem olvasnak...:) komikus a legény..kicsit sajnálom...megvakkant..régen értelmes volt.
kicsit agyára ment..előadta őőő már csak külföld..majd már fizetős topik..hiszen nem akarja a disznók elé szórni a gyöngyöket..utána visszasompolygott ..aranyos...de hát azért szeressük...ő a mi kis dulifulink..törpegurunk..kicsi savanyú is meg sárga is de legalább a miénk.