köszi,
de én autóval megyek-ha megyek,keresztül szolnok-füzesabonynak,mivel pest nekem oda-vissza 200km kerülő lenne és most nincs dolgom arra.
köszi,
de én autóval megyek-ha megyek,keresztül szolnok-füzesabonynak,mivel pest nekem oda-vissza 200km kerülő lenne és most nincs dolgom arra.
necces lesz.
jól van, felőlem jöhet. a hátsó sor majd meghúzza magát. :)
kerikoma érted beugrom az otthonodba, hogy be tudjuk pakolni azt a rengeteg bort meg pogácsát, az alföldi különítményt meg már tudom hol kell felszedni. keri, privátban jöhet egy cím.
Húsfélét vállalom, ha úgy alakul, ha mégis Corolla/Civic lesz, akkor meg kell h osszuk a terhet.. :-)
Lehet h Sumér is jön végre, ha addig ki nem talál vmit.. Ha jönne, akkor sztem társulna Waszival.
Drága Uraim! Ha jól értem, így lesz a két (?) kocsi:
1: Bendeguz, Kerikoma, Picirigo, Waszeitung.
2. Herceg, Rbbj, Matgab, KawaBazsy, LeBleuf
Bényén pedig Csoki és Béla a keménymag, vagyis összesen 11-en leszünk. Hacsak Slambucjudy és Vincentlauria a Nyuszilánnyal el nem jönnek :)
Bakiba nagyon eltűnt, róla tudtok valamit?
Aki velem utazik, kérem írjon hogy hol szeretne beszállni az M6-os vonalán és utána számolok egy menetrendet. Legkésőbb 1-re szeretnék Bényére érni.
Helyes! Akkor viszont már meg is vagyunk öten. Hogy el is férjünk, a legnagyobb elérhető kocsival kéne mennünk.. A tied ugyanúgy egy rövid kompakt, mint az enyém. Löblöff ill. rrbj nem hoz autót, úgyhogy még Herceget kellene tudni, mi van a háznál. Esetleg, ha nem kell neki , anyám Kangoo-ját lenyúlhatom, abban mind az utas, mind a csomagtér elég lehetne, no de az 1149 ccm és a 60 lóerő párosításához még pályamatrica is felesleges lenne.. :-)
ez minimum jégesőt és a teljes idei aszú termés pusztulását hozhatja el Erdőbénye környékére
Csak gyere!
Lassan meg ki is találhatjuk, h mit főzünk az idén, s összeállíthatódhat a bevásárló lista is. Egy biztos, húst Tescoban többet nem vásárolok, nálunk jó a hentes..
Jövök, ha szeretnétek. Alakulnak a borocskák. Kicsit nyersek lesznek, de hozok kicsi óbort is. Azért a bényei borokra is kíváncsi leszek. Csak jót hallottam róluk. Itt nálunk már két cimborámnak is bényei boroshordója van. Ez azért nem semmi!!!! Kerimama értünk jön Pestre, meg van beszélve. Asszonykám amit megígér az be is van tartva:-)
Csákó:-)
Szuper!
A hátsó ülésről meg egy buszos élmény jut eszembe, mikor is felszállás közben a zsúfolt buszon azt hallom valakitől:
- Közösüljenek emberek, közösüljenek! – imigyen kérve helyet a felszállóknak. (???) :-))
Akkor már vagyunk is négyen.. Matgab max hátul középen férhet el.. :-)
Budapesti indulással szeretnék társulni egy telekocsi társaságához.
Sztem is. Löblöff kolléga veletek jön, vagy önálóan?
Amennyiben mégsem akkor pár szimpatikus arcot áthívunk a helyi becsületsüllyesztőből! :D