Regisztráció Elfelejtett jelszó

Politika totyik

Re: nincs cím

#710390 Turkoglu Előzmény: #710388

Menne a mutogatás az biztos, szabályos versenyeztetés lenne a tendereken mert ezek egymás ánuszába is belenéznének... Szerintem nem biztos, hogy rossz lenne, de az M1 híradónak meglenne 5 évre a fix témája az tuti...

#710388 banyaiz Előzmény: #710385

Bejrút lenne. Harc minden szoborért házért, villamosért stb. :) Érdekes műsornak ígérkezik, kíváncsi lennék Bokros hogyan tudná kezelni a szitut.

#710385 Turkoglu Előzmény: #710381

Ha véletlenül nyerne Bokros ez a balfax Lézer Jankó még a parlamentet is leszállíttatná vidékre, kerül amibe kerül... Bizonyos tárcák már amúgy is költöznek....

A kis középcsatár meg lehet inkább az esztergomi bazilikába helyeztetné át a kormányhivatalokat ott azért mégis csak közelebb lenne isteni lényéhez...

#710381 banyaiz Előzmény: #710342

Tarlós helyében aggódnék. Szoros lesz vsz. Bp-en nyer újabb háborús front nyílik. :)

#710370 Ibiza Előzmény: #710368

azért akkora energiát nem fektetek a dologba..én nem mondtam láttam énekelni..de valami rémlik a horn-kormányalakulás után.. kutass ha akarsz..dee ne legyen már jobboldali ez a bokros..

azért "nem szereti" mszp bokrost, hogy több szavazatot kapjon..bokros azért mondta jobboldali..elcsípje a tarlóst nem kedvelő konzervatív szavazatokat....plusz ott vannak a támogató kispártok..ravasz terv

#710368 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #710345

Köszönöm, de ezen én is ott voltam (de nem énekeltem! :-) Olyat is tudnál küldeni ahol Bokros énekli az internacionálét? Mivel tudom, hogy Te "percrekészen" követed az eseményeket, ezért bátorkodnám megkérdezni, hogy most éppen(így délelőtt 10 óra tájban:-) ki a széthúzás főpolgármester jelöltje? és ki kit támogat illetve nem támogat? és miért illetve miért nem? :-) Kicsit összezavarodtam...

#710342 walex Előzmény: #710334

Szoci volt valaha.

Nem tudom,hogy mennyire lehet most Bp-en népszerű. Jellemzően az önkormányzati választásokon Bp pirosba borult. Lehet, hogy meglepetést fog okozni.

A fiatal fülkés, nagynemzeti, nagymagyar, nagykeresztény KISZ, MSZMP, III/-es demokraták nyilván nem véletlenül módosították a bp-i választási játékszabályokat is a kedvükre (ami valószínűleg így ott is 2/3-ot ad majd,holott a régi rendszer szerint max. 50+ % lehetne a vége).

#710341 walex Előzmény: #710336

Még mindig személyeskedsz.

Nyomasd tovább a pártpropagandát, hátha leesik neked is valami, mint Petikének. :)

#710338 banyaiz Előzmény: #710316

Ez a táncos Mónika show szereplés azért jó próbálkozás volt. :)

Na jó azért az is látnod kell nem feladatunk kritikákat megfogalmazni, és aggályokat , New-York- Tel Aviv tengelyben főnökeink meghozták a döntést Lajost indítják polgármesteri címért , azért kapjuk a lét támogassuk, nem a mi szintünk elemezni az esetleges következményeket, vagy a döntés helyességét. Szóval tudjuk azért hol a helyünk túllépjük a hatáskörünket kolléga. :D

#710337 banyaiz Előzmény: #710316

Érzékelek én is nála ilyen problémát. :) Nem tudja vele született módon hozni az egyszerűséget.

Ez feszültségek forrása lehet.

#710336 Ibiza Előzmény: #710329

kizökkentél kisarcú..nyomjad a napi nyafit..így nem fogsz kapni prémcsit..:)

na csaholásra fel..

#710335 banyaiz Előzmény: #710315

Vsz az hat furcsán a munkássága kapcsán, hogy elég sokszor megpróbált értelmesen beszélni.

Ez már 90-es években is komoly érzelmeket váltott ki . Elsősorban negatív érzelmeket.

Most pedig kirívóan hatna, ha ezt a stílust hozza, hát, mint mondtam félek tőle, hogy erre nincs felkészülve az ország. :)

#710334 banyaiz Előzmény: #710311

Azt nem tudtam róla mszp-s képviselő volt első választások után. A kis huncut. :) A többi az úgy nagyjából ismert volt a számomra.

#710333 Zotya32 Előzmény: #710330

azért óvatosan... sok a fidesz-gyűlölő pesten... meg biztos jönnek extra járatok a megfelelő városokból... nem lennék meglepve, ha nem sarlós nyernek, hanem a bajuszos... kevesen is mennek el választani, főleg a fidesz pártiak közül.

Ezek is variálnak ám öss…

#710330 walex

Ezek is variálnak ám össze-vissza. Igazából az a vicc, hogy az MSZP még létezik. Plakátokon előszeretettel teszik alig láthatóvá a logot. 2010-ben is ezt csinálták, de akkor még itt-ott felvállalták. A trend, hogy többen "civil" mozgalmak mögé sorakoznak fel függetlenként, így indulnak újra helyi szinten sokfelé.

http://www.origo.hu/itthon/20140929-az-orszagos-mszp-nem-a-budapesti-viszont-tamogatja-bokrost.html

Tarlós berakhatja a hűtőbe a pezsgőt.

#710329 walex Előzmény: #710327

Nincs itt semmilyen nyafi és komplexus, nagyarcú. :)

Lassan ideje lenne megosztanod velünk egy újabb értékes gondolatot, mert telik az idő. :)

#710328 Ibiza Előzmény: #710326

kivetülnek a komplexusaid ) dolgozd fel..egy ember egy vélemény..irtam párszor..de ne aggódj 10perc és már nem fogsz rá emlékezni..:D