Regisztráció Elfelejtett jelszó

Re: nincs cím

Nyeretlen_Keteves Előzmény: #710303

Nem hülyegyerek a Lala, Sőt! Kifejezetten kedvelem, csak az a probléma, hogy neki túl "bonyolult" üzenetei vannak. A népnek egyszerű üzenetekre van szüksége, mert azokhoz már jól hozzászoktak az elmúlt években :-) Simplicity!!! Semmi cizellálás! :-) Bokros szvsz sosem lesz miniszterelnök(főpolgármester sem) mivel már "lejáratták" a nevét..amennyiben pedig feledékeny lenne az átlag polgár és szükség lesz rá akkor majd megteszik megint. Most annyira nyeregben érzik magukat a fijjúk(ráadásul nem teljesen alaptalanul), hogy tán el sem kezdik baxogatni(közben látom, hogy már megint tévedtem mert "nagytudású" Melyik A Harmadik Legnagyobb Város Magyarországon Lajos (Kósa...ha valaki lemaradt volna ugye:-) már elkezdte a Bokrost cseszegetni.(neki aztán minden alapja és a "megfelelő" tudása is megvan hozzá:-) A kevésbé képben lévő kollégák kedvéért(itt most természetesen nem Rád gondolok) még annyi, hogy Lajos NEM énekelte az internacionálét ! Legalábbis én nem láttam(hála istenek nem is hallottam :-) pedig majd minden ilyen közös éneklésen ott voltam:-)

A fanyalgóknak.... még az is lehet, hogy a választás után megint előadja! :-)

https://www.youtube.com/watch?v=w_mZqfanqg0