Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Euroman

Re: nincs cím

#710205 Ibiza Előzmény: #710203

Nem akartam konkrétan..mert ahhoz senkinek semmi köze..

az kemény.. sokdiplomás csókafiak is elmennek ennyiért.. azt hallottam érdemes egy nagyon alacsonyt bért mondani a próbaidőre.. és a végleges bért is előre lefixálni..de hallottam olyat 1 hónapot felajánlott ingyen vagy 1 ft-ért (Lee Iacocca is 1usd-t kért egy évre)..nézzék meg mit tud és utána ennyit meg annyit kér.

Nem szólok bele mert hál isten nem vagyok a munkavállalói piacon.. csak ezt hallottam ismerősöktől..

#710203 Euroman Előzmény: #710178

Nem tudom, hogy magasra raktam-e. 1 munkahelyem volt, ott 480 volt az utolsó fizum + 20 cafeteria beosztott közgazdászként....itt országos vezetőt keresnek, min. 600-at mondtam....ez sokkal több munka és felelősség....de az is gáz, hogy nekem kell mondani....osztrák, német hirdetésekben mind benne van a kínált minimum....ez a jelentkezőnek is jó, kár hogy itt ez is mutyi alapon megy

#710178 Ibiza Előzmény: #710176

szerintem benne vagy a jelöltek között.. akkor elutasitottak volna.. keresnek jobbat ha nincs akkor bingó. Bérigényt magasra raktad?

#710176 Euroman Előzmény: #710173

azt vélelmezem, hogy nem, mert a 2-ik forduló beadása múlt csütörtök volt, és azóta semmit nem mondtak...ezt én nem értékelem pozitív jelzésnek.

#710165 Princ Előzmény: #710155

hát ez tényleg rekord :(

biztos ki van már választva a jelölt, csak fel kellett adni a hirdetést...

tovább szurkolok Neked...

új rekord: olyan munkakö…

#710155 Euroman

új rekord: olyan munkakörre, aminek korábban 3 megyés irányítója voltam ma jelentkeztem egy osztrák érdekeltségű cég helyi képviseletére fejvadászon keresztül. 11.02 órakor pályáztam, 13.47-kor már el is utasítottak e-mailben. Meghallgatás nuku, indoklás blabla.

Re: hope....

#709809 banyaiz Előzmény: #709805

Remélem összejön.

Mikor először dolgoztam bankban a "beszélgetés" és a konkrét állásajánlat között eltelt vagy 2 hónap. Már nem is számítottam rá mikor kerestek, hogy fel kellene venni a munkát.

#709806 Bendeguz Előzmény: #709805

Nyugi!!! Ez tok normalis, a hr osztaly, vagy a fejvadasz ceg egesz addig nyomjak a hirdetest, amig valaki konkretan ala nem irja a szerzodest. Nyugi :)

#709805 Euroman Előzmény: #709501

úgy néz ki ebből sem lesz semmi....az interjúztatás első és második fordulója között újból megjelent az álláshirdetés, október végi jelentkezési határidővel....ez számomra érthetetlen, hisz akkor minek küldték ki a második fordulót, ha előtte 1 nappal újból meghirdették????....amúgy semmit nem mondtak a 2-ik forduló óta, bár csak pár munkanap telt el....

#709501 Euroman Előzmény: #709498

ettől eddig sem féltem, mert a tudás valós, csak eddig a kutyát sem érdekelte...még osztrák érdekeltségű hazai cégnél sem volt idegennyelvű elbeszélgetés, pedig még ajánlottam is...csak kósza mosoly volt a válasz...meg a fejvadászon keresztül később az jött vissza, hogy az interjúztatok szerint túlzottan el akartam magam adni....hülyék: hát azért mentem oda, a német nyelvű meghallgatás pedig csak egy fél mondat erejéig került szóba, nem erőszakoskodtam....gondolom ők nem tudtak, gáz lett volna, ha kiderül....

#709493 exmnbs1 Előzmény: #709491

végre olyan hely ahol nem bemondásra ment a nyelvtudás

továbbra is szorítunk neked