brutto számok
Nem akartam konkrétan..mert ahhoz senkinek semmi köze..
az kemény.. sokdiplomás csókafiak is elmennek ennyiért.. azt hallottam érdemes egy nagyon alacsonyt bért mondani a próbaidőre.. és a végleges bért is előre lefixálni..de hallottam olyat 1 hónapot felajánlott ingyen vagy 1 ft-ért (Lee Iacocca is 1usd-t kért egy évre)..nézzék meg mit tud és utána ennyit meg annyit kér.
Nem szólok bele mert hál isten nem vagyok a munkavállalói piacon.. csak ezt hallottam ismerősöktől..
Nem tudom, hogy magasra raktam-e. 1 munkahelyem volt, ott 480 volt az utolsó fizum + 20 cafeteria beosztott közgazdászként....itt országos vezetőt keresnek, min. 600-at mondtam....ez sokkal több munka és felelősség....de az is gáz, hogy nekem kell mondani....osztrák, német hirdetésekben mind benne van a kínált minimum....ez a jelentkezőnek is jó, kár hogy itt ez is mutyi alapon megy
szerintem benne vagy a jelöltek között.. akkor elutasitottak volna.. keresnek jobbat ha nincs akkor bingó. Bérigényt magasra raktad?
azt vélelmezem, hogy nem, mert a 2-ik forduló beadása múlt csütörtök volt, és azóta semmit nem mondtak...ezt én nem értékelem pozitív jelzésnek.
hát ez tényleg rekord :(
biztos ki van már választva a jelölt, csak fel kellett adni a hirdetést...
tovább szurkolok Neked...
új rekord: olyan munkakörre, aminek korábban 3 megyés irányítója voltam ma jelentkeztem egy osztrák érdekeltségű cég helyi képviseletére fejvadászon keresztül. 11.02 órakor pályáztam, 13.47-kor már el is utasítottak e-mailben. Meghallgatás nuku, indoklás blabla.
Remélem összejön.
Mikor először dolgoztam bankban a "beszélgetés" és a konkrét állásajánlat között eltelt vagy 2 hónap. Már nem is számítottam rá mikor kerestek, hogy fel kellene venni a munkát.
Nyugi!!! Ez tok normalis, a hr osztaly, vagy a fejvadasz ceg egesz addig nyomjak a hirdetest, amig valaki konkretan ala nem irja a szerzodest. Nyugi :)
úgy néz ki ebből sem lesz semmi....az interjúztatás első és második fordulója között újból megjelent az álláshirdetés, október végi jelentkezési határidővel....ez számomra érthetetlen, hisz akkor minek küldték ki a második fordulót, ha előtte 1 nappal újból meghirdették????....amúgy semmit nem mondtak a 2-ik forduló óta, bár csak pár munkanap telt el....
ettől eddig sem féltem, mert a tudás valós, csak eddig a kutyát sem érdekelte...még osztrák érdekeltségű hazai cégnél sem volt idegennyelvű elbeszélgetés, pedig még ajánlottam is...csak kósza mosoly volt a válasz...meg a fejvadászon keresztül később az jött vissza, hogy az interjúztatok szerint túlzottan el akartam magam adni....hülyék: hát azért mentem oda, a német nyelvű meghallgatás pedig csak egy fél mondat erejéig került szóba, nem erőszakoskodtam....gondolom ők nem tudtak, gáz lett volna, ha kiderül....
Csak kamu allasokra eleg bemondani, mert ahol hasznalnlod is kell, ott letesztelik.