Regisztráció Elfelejtett jelszó

Politika totyik

Re: nincs cím

#710140 banyaiz Előzmény: #710138

Szerintem nagyjából korrekt a vagyonnyilatkozata. Az egy másik kérdés, hogy azon kívül Viktornak hűséges embere nem tudom milyen képessége van ezekhez a posztokhoz amiket betöltött.

De ez a vagyonnyilatkozat vsz sokkal kevésbé furcsa mint ahol ha a nevet nem írnák oda egy minimálbéren élő nyilatkozatának tűnnének. Ahhoz azért kell teljesítmény vki 20 évig a hatalmi elitben van és sikerül papíron egy ilyet kimutatnia.

Azért mindennek van ára, így a szekértolásnak is. :)

#710138 rbbj11 Előzmény: #710135

állami ktg-vetésben fel sem tünik, hogy lepasszoltak neki évi kb. 20 millát...minden fórumos jobban járna, ha fidesz szekerét tolná, nem a tözsdén majomkodna :)

#710134 banyaiz Előzmény: #710071

Az a legdurvább, hogy 1 milla db körüli önyp, és 1 milla körüli ep van csak országosan . Ez vicc kategória. Legalább 3-4 milla db-ra fel kellene vinni.

Majd azonosítjuk magunkat, ha ez az eljárás. Ha kell minden héten azonosítom magam, csak könyörgöm ne "védjenek" meg semmitől soha többet, ez az egy kérésem van hozzájuk, mert a tapasztalatok alapján az nagyon drága nekem. :)

#710133 Csusza Előzmény: #710026

:-)

Visszaléphet Falus? Nem hallottam erről semmit. És kinek a javára léptetik vissza vajon?

Amúgy kemények a ballib ellenzék marakodásai, pitiáner csetepatéi, hogy képtelenek voltak elővakarni egy épkézláb közös jelöltet.

Bár nekem ez nem olyan tragikus -sőt kicsit élvezem is-, de mutatja, hogy közös konc nélkül már nincsen összetartás. Kemény, sajnálom, aki nekik hisz...

#710132 Csusza Előzmény: #710003

:-) Versenyeztetés. Hmm, ez jó ötlet, alakul ez!

Nagyon durva, ami megy a termőföldekkel... :-/

#710071 walex Előzmény: #710042

Pont ez az, nyitáskor ott volt minden adat.

Élhető állam, mi?

Egyre rosszabb, egyre több hülyeséget találnak ki.

Ezeknek bégető birkákra és marhákra van szükségük, akik arra mennek, amerre terelni szeretnék őket.

#710042 banyaiz Előzmény: #710027

Furcsa megnyitáskor is azonosítás van, nem bemondásra megy. "Fiktív" Önyp, vagy EP nem nagyon lehet szerintem.

Na mindegy ez még egy fokkal jobb mintha "megvédenék a zemberek megtakarításait" .

#710030 Ibiza Előzmény: #710026

jobb mintha iraqi ibrahim kajautalványt vagy gázai kalandparkos jutalomutat kaptál volna :)

#710026 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #709968

Persze, hogy hiányoztál! Kb úgy mint Budapestnek Falus :-) Bár még az is lehet, hogy visszaléptetik! Talán, végre egyszer hallgatnak a józan eszemre :-) Esetedben az lehetett a probléma (fizetés elmaradásilag.. ami a beígért iráni üdülési csekkre való tekintettel igencsak fájó lehetett :-), hogy a pártvezetés ízlésének talán túl puha voltál! :-) Keményebben elvtársak csak keményebben! :-)

#710020 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #709994

:-) Tököm sem fog azután kajtatni, hogy ki utalja a lóvét! :-) Lényeg, hogy jöjjön! Viszont az beszédes, hogy az "irányultságommal" (nem a szexuálisra gondolok:- ) nem volt gondjuk! Egyébként biztosan jelezték volna "valahogy" nemtetszésüket....

#710003 banyaiz Előzmény: #710000

Véges a mennyisége, és ugye sok a káder kevés az állami föld így kevésből kevés jut.

Ötlet kiváló , napi árfolyam mint a tőzsdén éppen ki ad többet aukciók 3x naponta akár más irányba tudsz véleményt formálni, ideális. Még én akartalak tájékoztatni miközben most látom egy született politikussal van dolgom:)

#710000 Csusza Előzmény: #709990

:-)

Na, nem olyan rossz az a föld! Ki se kell menni, valakivel le kell legeltetni, csak a támogatást kell felvenni, nem is keveset, ennyi.

Ja, most azon gondolkodom, hogy kétfelé (de lehet több is,m az még jobb!) is vállalok bértrollkodást. Létrehozok egy fórumot, ott magammal elvitázom, és mindig arra hajlok inkább, aki épp többet penget. ;-)

#709999 banyaiz Előzmény: #709997

Csak Csuszát tájékoztattam a lehetőségekről nehogy infó hiányában rossz döntéseket hozzon.

Komoly szakma a fizetős politikai trollkodás, nem lehet félvállról venni.

#709995 banyaiz Előzmény: #709992

Infókkal az a baj sűrűn változnak, és néha annyira belekeveredik a vezetés, hogy már ők sem tudják mi lesz a csapásirány, ez így bizonytalan jövedelem. :)

Szoktak még pozíciókkal is . Csak azzal meg az a probléma ugyan dolgozni nem kell igazán , de mégis valami látszatot fenn kell tartani be kell menni néha, papírokat is tologatni, úgy csinálni mintha dolgoznál. Azért ez már túlzás azért a rongyos néhány millióért havonta. :)

Lényeg a lényeg nem ajánlom Csuszának őket.

#709994 banyaiz Előzmény: #709837

"Akkor viszont ki utalta nekem a lóvét?"

Van egy pár lehetőség, van ugye a bankár/ zsidó lobbi, aztán nemzeti radikális/orosz lobbi, a liberálbolsevik/fleto/elmúlt 8 év /EU lobbi (ők ugye a bankárlobbi láncos kutyái) , és van az unortodox /orosz/kínai/azerbajdzsáni tengely (de mint írtam ők nem kp-ban fizetnek szóval ez kiesett.)

Jobb ha tisztázod időben a dolgot. :)

"feltettem azt a kérdést a Fletónak... "akkor mi most szándékosan szaladunk bele egy ilyen csúfos vereségbe!? Erre csak bólintott kettőt!" :D ezen kifeküdtem ez nagyon nagy szöveg.