Re: nincs cím
Nyeretlen_Keteves Előzmény: #709817Nana! Jobban utána nézve a minden fórumot szervezetten ellepő fiatal internetes trollok által alkalmazott igen ravasz trükkök százainak, rá kellet jönnöm, hogy csúnyán összekevertem magam valakivel, mivel rám a legnagyobb "jóindulattal" sem mondhatja senki, hogy:
" Álruhát viselnek, jobboldalinak, sőt nemzeti radikálisnak adják ki magukat az MSZP internetkommandójának tagjai"
Kezdek Rád gyanakodni! :-)
Akkor viszont ki utalta nekem a lóvét? Na mind1..úgy is az egészből NUL részvényt jegyeztem, amíg még lehetett ugye...mekkora szerencsém volt (most ki tudja meddig várhatnék :-) Remek befektetésnek ígérkezik! :-)
Sajnos csak az önkormányzatii választás után tudok teljes intenzitással trollkodni mert addig rengeted(egyébként teljesen felesleges ) munka vár rám. Az igazi ok persze az, hogy némi idő kell számomra míg a Falus jelölése által kiváltott sokkot valahogy kiheverem. Mentségemre csak az szolgálhat(na) hogy én időben feltettem azt a kérdést a Fletónak... "akkor mi most szándékosan szaladunk bele egy ilyen csúfos vereségbe!? Erre csak bólintott kettőt! :-)