Regisztráció Elfelejtett jelszó

OTP részvény fórum

Re: Ez nem semmi

#710023 Csusza Előzmény: #710001

Újabb próba, ennek a 4040 környékének elvileg tartania kellene.

Egyszerűbb lett volna mára egy short... :-/

#710001 Csusza Előzmény: #709948

Na ennél azért valamivel komolyabb pattincsra számítottam, ez nagyon hervadt így, reggeli cucc nullában stoppolva...

#709948 Csusza Előzmény: #709931

Nem tették jól. De ez itt teljesen off, ne is folytassuk! :-)

Most egy megpattanást látok 4100-ról. Hogy meddig, arról egyelőre fogalmam sincs. :-)

Kis vétellel megerősítettem a látomásomat...

#709931 banyaiz Előzmény: #709829

Jól tették. Bár ha egy Szijjártó külügyminiszter lehet akkor ilyen gyogyósok is elférnek az EU parlamentben. :)

Ez nem semmi

#709829 Racional

Kitiltották Lovast az EP-ből, mert palesztin gyerekek vérét jelképező folyadékot akart átadni egy liberális képviselőnőnek

A linket nem teszem ki (mert moderálnak) k...c....

Re: nincs cím

#709807 banyaiz Előzmény: #709788

Szerintem a tegnapi amcsi esés is benne van.

Rafi nyilatkozat is, viszont Otp már előző negyedévben frissítette legújabb fejlemények szerint a céltartalék számokat, rafi most.

Új fejleményről a megmentősdiben nem tudok.

#709795 Keg Jenő Előzmény: #709789

Rafi vezetői riportra zuhan. Ukrán meg a bank elszámoltatásról nyilatkozott az osztrák igen drámaian

#709332 banyaiz Előzmény: #709315

Tartok tőle, hogy nála inkább ez a Takarékbank-Fhb téma volt a fő ok. Ami nem egy annyira hangos téma, de egy ilyen állami beleszólás mellett a banki témákba elég fontos ügy lehet.

Ezekről persze nem fog nyilvánosan soha beszélni, gondolom.

#709331 banyaiz Előzmény: #709315

Nagy a hangzavar dev hiteles ügy körül, politikusok is elszabadultak. Elég komoly engedményeket kíván az embertől közel merészkedjen hozzá. :) Szóval megértelek.

Azért kezd már körvonalazódni a végkifejlet, és vsz ez az egyik oka Otp viselkedésének.

Pl Csányi őszinte érzéseire kíváncsi lennék a saját részvényeladásai ügyében, hogy erre számított e ilyen árfolyamokra mikor meghallotta a nagy "végső mentés" témát. Ha egyáltalán ez befolyásolt nála bármit.

#709315 Csusza Előzmény: #709300

Én már követem annyira ezt a devizahiteles ügyet, csak otp miatt érint.

Viszont tényleg jól állja az ütéseket, igaz lett, hogy jobb az ismert rossz, mint a bizonytalan.

És tényleg 400 fölött, ott is zárt, nem nagy mozgás, de nem rossz ez.

#709302 banyaiz Előzmény: #709236

Végtörlesztetteknél pedig összevezetik az árfolyamnyereséget a kamatkülönbözettel. Ezzel legitimalizálják a végtörlesztést. Ez egy kiváló ötlet kivételesen, ha valóban így értik a törvényt.

Csak az nem igazán világos a számomra, hogy mi lesz akkor ha a még élő hitelknél pl 180-on váltanak? Azt is összevezetik a mostani kamatkülönbözettel, csak ez lenne a logikus? Akkor mindenki kb azonos mentést kapott. Bezárul a kör szerény 5 év alatt.

Aztán a homokozóban ideje lenne más játékszer után nézniük.

#709300 banyaiz Előzmény: #709236

Arról az apróságról még nem is ejtettünk szót "kamatemelési moratórium 2016-ig" . Ez vajon melyik analfabéta találta ki? Szerintem ritka nagy baromság.

Viszont a papír nagyon jól bírja a gyűrődést. Persze ha figyelembe veszem Usa csúcsokat , ECB lazítást akkor egy ló****, de egyébként állja az ütéseket . Kihúzzuk ezeken az árszinteken ezt a végső Mekk mesterkedést az is egyfajta öröm.

#709299 Csusza Előzmény: #709268

Most elég erősnek látszik, könyvet nem látok ugyan, de úgy tűnik, 400 fölé kívánkozik.

#709268 Euroman Előzmény: #709236

szerintem meg tök mindegy, hogy 263, vagy 3/2-ed, az utóbbit is megmagyaráznák.....akik meg utálják őket, és a számuk folyamatosan nő, azokban minden megnyilvánulásukkal csak tovább nő az indulat....én ha tehetném min. 500.000 szavazatot dobnék a **** fityesz ellen, és a szavazólapokon válogatott disznóságokkal becsmérelném alkoholista orsóst és társait....