Regisztráció Elfelejtett jelszó

Politika totyik

Re: nincs cím

#709990 banyaiz Előzmény: #709968

Rossz gazdát választottál magadnak, bezzeg a bankár, és zsidó lobbi nekem nagyon jól fizet, és pontosan.

Mint állandó Otp részvényest még be tudlak ajánlani, esetleg, de azért nem egyszerű. :)

Fideszről is jókat hallok nagyon megszaladt nekik mostanában . A baj az , hogy leginkább trafikban , vagy földben fizetnek és az macera. Kp-jük csak akkor van ha bankadót emelik, vagy vmi mnyp-t lenyúlnak. Szóval nem biztos legjobb választás.

#709974 Ibiza Előzmény: #709837

tudod régi komcsi módszer..összehozni egy fasiszta pártot (nem szőke kékszemű szabó albi vagy bácsfi katonaapuka diana) akkor lehet ellenörizni a belépőket plusz lehet antiszemitamagyarországozni..

#709968 Csusza Előzmény: #709812

Miiii??? Te megkaptad a pénzedet, kifizettek rendesen? Basszus, ez nem igazság!

Engem meg behülyített a jobbik, hogy ha rendesen fórumozok, kapok iráni üdülési csekket, de még nem érkezett meg. Disznóság, átmegyek hozzátok...

Tudom, hogy hiányoztam és sokat gondolsz rám. A vér nem válik vízzé. És főleg nem hűl ki olyan könnyen. Főleg nem, ha olyan forró...

;-)

http://hvg.hu/itthon/2…

#709879 Nyeretlen_Keteves

http://hvg.hu/itthon/20140924_obama_civilek_kulugy_reakcio#utm_source=hirkereso&utm_medium=listing&utm_campaign=hirkereso_2014_9_24

"A Külgazdasági és Külügyi Minisztérium szerint „nincs ténybeli alapjuk” az amerikai elnök megjegyzéseinek"

http://nol.hu/belfold/felfuggesztettek-az-utolso-norveg-alapitvany-adoszamat-is-1488389

Valóban nincs ténybeli alapja az amerikai elnök megjegyzésének, amúgy is mit képzel már magáról! :-)

#709837 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #709817

Nana! Jobban utána nézve a minden fórumot szervezetten ellepő fiatal internetes trollok által alkalmazott igen ravasz trükkök százainak, rá kellet jönnöm, hogy csúnyán összekevertem magam valakivel, mivel rám a legnagyobb "jóindulattal" sem mondhatja senki, hogy:

" Álruhát viselnek, jobboldalinak, sőt nemzeti radikálisnak adják ki magukat az MSZP internetkommandójának tagjai"

Kezdek Rád gyanakodni! :-)

Akkor viszont ki utalta nekem a lóvét? Na mind1..úgy is az egészből NUL részvényt jegyeztem, amíg még lehetett ugye...mekkora szerencsém volt (most ki tudja meddig várhatnék :-) Remek befektetésnek ígérkezik! :-)

Sajnos csak az önkormányzatii választás után tudok teljes intenzitással trollkodni mert addig rengeted(egyébként teljesen felesleges ) munka vár rám. Az igazi ok persze az, hogy némi idő kell számomra míg a Falus jelölése által kiváltott sokkot valahogy kiheverem. Mentségemre csak az szolgálhat(na) hogy én időben feltettem azt a kérdést a Fletónak... "akkor mi most szándékosan szaladunk bele egy ilyen csúfos vereségbe!? Erre csak bólintott kettőt! :-)

#709812 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #708968

Most látom miket irkálsz már megent ! Még 2017 előtt visszatérek (annak ellenére is, hogy már nem számítok fiatal internetes trollnak) mivel megjött az utasítás (no meg a lóvé is) Az sem egy utolsó szempont, hogy már nagyon hiányoztál! Csuszáról nem is beszélve! Eszem a lelkét! :-)

2,5 hét múlva választás.…

#709811 walex

2,5 hét múlva választás. Megint kit dob be a KISZ-es, MSZMP-s, III/-es "rendszerváltó" komcsik gyülekezete a konkurens Jobbik gyengítésére?

Egyszer bejött nekik májusban. Remélem, ezúttal már nem fog.

#709279 Ibiza Előzmény: #709278

ez nem választás..vagy ezt vagy azt..mindent csak hatalom legyen..ki kell fizetni a támogatókat..megmondták.

#708973 Sumér harcos Előzmény: #708968

bőven volt belőlük,8nicken,vagy nevet váltva,eltűnve,előbújva.

éppen egy friss gazdasági oldalt hagytak volna ki?kizárt.

#708967 Racional Előzmény: #708524

"Jól elszámoltatta az MSZP-t és az SZDSZ-t."

Zétényi Zsolt és Takács Péter MDF-es politikusok által kidolgozott és beterjesztett, a magyar Országgyűlés által 1991. november 4-én elfogadott, ám később alkotmányellenesnek nyilvánított.

Göncz Árpád akkori köztársasági elnök előzetes alkotmányossági vizsgálatot kezdeményezett, melynek eredményeként a Sólyom László vezette Alkotmánybíróság 11/1992-es határozatában kimondta, hogy a törvényszöveg sérti a jogbiztonság követelményét, mivel indoklása szerint jogsértéssel nem lehet korábbi jogsértést orvosolni, „jogsértéssel nem lehet jogállamot építeni”

Ez azóta is így van, sajnos.