"ha tervezek egy hídat,ami két nap alatt összeomlik,majd azt mondom biztató jelek is vannak,mivel a beleölt beton végül is nem vesszett el"
teljesen jogos, gát alapnak jó lesz :))
látni kell az alternatívát mindíg :D
"ha tervezek egy hídat,ami két nap alatt összeomlik,majd azt mondom biztató jelek is vannak,mivel a beleölt beton végül is nem vesszett el"
teljesen jogos, gát alapnak jó lesz :))
látni kell az alternatívát mindíg :D
"Koncentrációs hibáink voltak, amiket nem szabad elkövetnünk a jövőben."
Teljesen egyetértek. Régen el kellett volna vinni ezt az egész csapatot ilyen típusú (koncentrációs) táborokba!
Én mondjuk néhány stadion felépítését nem tartom rossz dolognak,hiszen az infrastruktúra az alap!De az tény nálunk ezek a focisulik valahogyan nem mennek,úgy ahogyan például Ausztriában!Én ennyire szkeptikus még soha nem voltam a magyar focival kapcsolatban,hát a Pintért meg szövetségi kapítánynak!!!Nevetséges!
Mondjuk a nyilatkozata meg tragikus!A fiam építőmérnöknek tanul,na a Pintért hallgatva azt mondja:"ha tervezek egy hídat,ami két nap alatt összeomlik,majd azt mondom biztató jelek is vannak,mivel a beleölt beton végül is nem vesszett el"
Már várom ezt a meccset, hátha végre a sok birkamenetes felébred,ha látja,hogy mire szórnak el százmilliárdokat az adófizetők pénzéből.
A kapitány megint megmagyarázta, takarodjon mindegyikük kapálni!
"ez a szurkolók elleni harc része lehet.
mindenkit le lehet szoktatni a rasszista ordibálásról,ha leszoktatjuk őket a meccsrejárásról."
Portugália-Albánia/0-1
itt egy meglepi.
tessék nekik megy.
mert van akarat,hogy az sem érdekli,ha lába törik és erőnlét,nem tápos csirkék.
Pintér Attila szövetségi kapitány meccs utáni sajtótájékoztatójának és értékelésének kivonata:
- Gratulálok az északíreknek, nagyon fegyelmezettek voltak. Koncentrációs hibáink voltak, amiket nem szabad elkövetnünk a jövőben. Sajnálom a szurkolóinkat, hiszen egygólos vezetés után kikaptunk. A mérkőzéshez hozzátartozik az is, hogy tíz percet nem könnyű emberhátrányban játszani. Hosszú még ez a selejtező. Ilyen hibákat nem lehet elkövetni. Meg kell nézni miért fogyott el a csapat 60-70 perc után, ki kell elemeznünk a mérkőzést és tanulnunk kell belőle. Az erőnlétet nem a válogatottban kell megszerezni. A csapat szervezett volt, a játékosok becsülettel teszik a dolgukat az összetartásokon. Nem a nagy tét miatt kaptunk ki, hiszen hetven percig elbírtuk a nyomást, ki kell elemezni mi történt, hiszen addig mi domináltunk, aztán valamiért ment lefelé megint a csapat teljesítménye, pedig a szurkolók mindent elkövettek azért, hogy ne legyen nyomás a csapaton, végig buzdították a csapatot. Hozzá kell tennem, hogy amíg az ellenfélnél van hét Premier League-játékos, nálunk egy sem. A bajnokságok közötti különbség is megmutatkozott 70 perc után, ennek ellenére kudarc az eredmény. De hosszú még a selejtezősorozat, ahogy az északírek nyertek itt, mi is nyerhetünk ott, de nagyon sokat kell javulnunk ahhoz. A játékosokkal is meg kell beszélnünk, miért nem merték azokat a dolgokat megcsinálni, amiket az összetartásokon igen. Megvolt a lehetőségünk arra, hogy megszerezzük második gólunkat, de ez végül nem sikerült, túl sokat ívelgettük a labdát, pedig nem ezt kértük a játékosoktól. Volt, akinek tetszett a teljesítménye, és volt, akiké nem.
Arra a kérdésre, hogy mit szól a "Pintér, takarodj" rigmushoz, a kapitány így válaszolt:
- Én a játékot figyeltem, nem a bekiabálásokat és a közönséget, szerintem akik igazán szeretik a magyar válogatottat, azok végig mellettünk álltak... (Fotó: MLSZ)
takarodjon mindenki kapálni,akinek mo-n fizetésért köze van bármilyen formában a focihoz,mind1,hogy 35ezret kap havonta megye1-ben,vagy 1.5misit nb1ben,vagy x milliot az mlsz-ben,tűnés a ****...mindenkinek.
egy ilyen csapat ellen itthon,nonszensz,tragédia.
ki ellen akarnak ezek nyerni és hol????
3oldalt irnék még,de....semmi értelme.
Vissza kellene vágni nekik. De rövidnek tűnik 1 hónap ahhoz focizni megtanuljanak.
Ilyen védekezéssel, jobb ha ki sem állunk.
Egészen biztató momentumok voltak , csak ne láttam volna az utolsó negyed órát. :)
Románoktól mennyit fogunk kapni??Te jó ég!
:) Az a tragédia, hogy mindkét gólt úgy kaptuk, hogy rákészülhettünk a védekezésre.
Nem egy kontra ahol fellazultunk. Hanem úgy tűnt nekem védekezünk aztán egyszer csak é-ír csatár elviszi az egész védelem előtt keresztbe és betör az 5-ös sarkáig. Hiba csúszott a tolódásunkba vhol. :)
Kínomban nevetek rajta, de hát ez szégyen , ez még egy talán nálunk is gyengébb csapat volt.
Már korábban is írtam,addig szeretnék élni ameddig ki nem jutunk egy világeseményre!A doki mondta,azért ez a három tovább jutós rendszerben eléggé nagy a rizikó,de ma felhívott és azt mondta,valószínűleg ott leszek a "Lagzi Lajcsi ma lenne 500 éves emlékünnepségen"!!!:))
Kezdtem örülni a vezető gólunknál , aztán gyorsan jött a kijózanodás. Védekezésünk elég unortodox. Pedig amíg az ellenfél nem támadott egész jónak tűnt. Csak ezek a gonosz írek támadtak is.
Ennek ellenére ezt a meccset nyernünk kellett volna.
Szép volt fiúk!
Még több fizetést és stadiont nekik!
http://sportgeza.hu/futball/meccs/2014/09/07/magyarorszag-eszak-irorszag/
Hogyan tudok jegyet venni a január 11-i Roma - Lazio meccsre?
vkinek van vmi tapasztalata hol érdemes? utazási iroda? néztem már a google-t, van pár lehetőség, de még sosem rendeltem így jegyet.
Annyira lent vagyunk fociban, amatőr szint már kb. Vagy nem sokkal felette.
Azért megnézem majd selejtezőket, sok bizodalmam nekem sincs.
Szalai lemondta, érthető vhol nem hívták aztán megunta ezt a cirkuszt. Nem tartom egy hű de nagy játékosnak semmi extrát nem láttam tőle még válogatottban. Azért az is luxus egy német bajnokságban játszót elvesztünk. De nem hiszem rajta múlana a kijutás.
neeeee! Torghelle jó lehet a max Málta szintű csapatok ellen, de igazából még a hazai NB1-hez is kevés!
Az EB selejtezőket annyira felhigították, hogy lehet, hogy kijutunk, bár Pinyővel (és a jelenlegi fijjjúkkal) azt mondanám, hogy nincs esélyünk. És ha kijutunk, akkor abban sem lesz köszönet.
Sok dolog hiányzik a mai magyar csapatból, leginkább:
a tudás, az alázat, a lelkesedés, a hazaszeretet, a kötelességtudat, az elkötelezettség, a profizmus, a kitartás, a küzdeni tudás, a koncentráció képesség.
Mi az ami van:
Belőtt haj, tetkóval kivarrt bőr, óriási arc, teljesítményhez képest nagyon magas javadalmazás, korrupció, magyarázatgyártás, mások okolása a kudarcokért...
Hát ezért nem jutottunk ki '86 óta és nem is érdemeltük volna meg, sőt egyre kevésbé.
Nem véletlenül van hosszú idő óta a legkevesebb (2 darab) játékos a topligákban azok sem a spanyolban vagy az angolban és ők sem stabil kezdőemberek és a jobbik, Szalai meg le is mondta a válogatottságot...
http://delhir.info/cimlap/friss-hireink/29801-2014-09-04-12-23-26
:) na mi az sok gólt lőtt a Barcának?
EB selejtezőkön mit vártok, kijutunk végre?
Nézem Szalai lemondta válogatottságot. Lelkes emberekre lenne szükség ha vannak még ilyen focistáink legalább 11 db.
Torghellét játszatnám, ugyan köze nincs a focihoz, de legalább küzd.