Nincs tapasztalatom ebben mi a megbízható megoldás.
Szép volt fiúk!
Még több fizetést és stadiont nekik!
http://sportgeza.hu/futball/meccs/2014/09/07/magyarorszag-eszak-irorszag/
Hogyan tudok jegyet venni a január 11-i Roma - Lazio meccsre?
vkinek van vmi tapasztalata hol érdemes? utazási iroda? néztem már a google-t, van pár lehetőség, de még sosem rendeltem így jegyet.
Annyira lent vagyunk fociban, amatőr szint már kb. Vagy nem sokkal felette.
Azért megnézem majd selejtezőket, sok bizodalmam nekem sincs.
Szalai lemondta, érthető vhol nem hívták aztán megunta ezt a cirkuszt. Nem tartom egy hű de nagy játékosnak semmi extrát nem láttam tőle még válogatottban. Azért az is luxus egy német bajnokságban játszót elvesztünk. De nem hiszem rajta múlana a kijutás.
neeeee! Torghelle jó lehet a max Málta szintű csapatok ellen, de igazából még a hazai NB1-hez is kevés!
Az EB selejtezőket annyira felhigították, hogy lehet, hogy kijutunk, bár Pinyővel (és a jelenlegi fijjjúkkal) azt mondanám, hogy nincs esélyünk. És ha kijutunk, akkor abban sem lesz köszönet.
Sok dolog hiányzik a mai magyar csapatból, leginkább:
a tudás, az alázat, a lelkesedés, a hazaszeretet, a kötelességtudat, az elkötelezettség, a profizmus, a kitartás, a küzdeni tudás, a koncentráció képesség.
Mi az ami van:
Belőtt haj, tetkóval kivarrt bőr, óriási arc, teljesítményhez képest nagyon magas javadalmazás, korrupció, magyarázatgyártás, mások okolása a kudarcokért...
Hát ezért nem jutottunk ki '86 óta és nem is érdemeltük volna meg, sőt egyre kevésbé.
Nem véletlenül van hosszú idő óta a legkevesebb (2 darab) játékos a topligákban azok sem a spanyolban vagy az angolban és ők sem stabil kezdőemberek és a jobbik, Szalai meg le is mondta a válogatottságot...
http://delhir.info/cimlap/friss-hireink/29801-2014-09-04-12-23-26
:) na mi az sok gólt lőtt a Barcának?
EB selejtezőkön mit vártok, kijutunk végre?
Nézem Szalai lemondta válogatottságot. Lelkes emberekre lenne szükség ha vannak még ilyen focistáink legalább 11 db.
Torghellét játszatnám, ugyan köze nincs a focihoz, de legalább küzd.
nem rossz gondolatok, nekem is hirtelen a hazaadás mellőzése jutott eszembe, de lehet
e remek taktikai elem törlése leblokkolná az nb1 mezőnyét.
vasárnap játszottam egy kispályás meccset , ott az volt a szabály, hogy csak akkor lehet a kapusnak haza adni a labdát, ha a labda már átment egyszer a félpályán.
Ezek az nb1-es csapatok nagyon nagy zavarban lettek volna egy ilyen szabály esetén...
szétröhögtem magam...
Hogy zavarba jött a srác, amikor hirtelen könnyebb lett volna előre passzal indítani a társt, mint a kapusnak visszajátszani, de megoldotta végül a hazapasszt...
Ezek elalibizték volna az egész meccset a kapussal...
Amúgy ezt lehetne a válogatott meccsen is , hogy a gyengébb csapatok ellen idegenben legyen esélyünk egy X-re, csak ne a Király Gabi legyen a kapus, mert ő még ebből is gólt kapna! :-)
Egy jobb csapat ilyenkor meg letámad, abból meg egyből gólt kapunk (a kapu előtt eladott labdákból).
Ha nem látta, gyorsan nézze meg a Paks-FTC Ligakupa-meccs egy rövid részletét, amiből kiderül, hogy a Barcelona labdatartása hogyan tört be végre a magyar futballba.
És akkor most idézzük Thomas Dollt, a Ferencváros edzőjét.
„A két csapat megpróbálta semlegesíteni egymást. Sem előttünk, sem a Paks előtt nem akadt sok lehetőség, de ettől függetlenül a játékosok szívvel-lélekkel mentek előre, nem úgy, mint a vasárnapi, MTK elleni találkozón. A fiataloktól azt vártam, hogy pimaszul futballozzanak, jól érezzék magukat a pályán, és megtegyenek mindent a sikerért. Úgy érzem, alapvetően megoldották a feladatukat.”
Csertői Aurél, a Paks edzője:
„Brusztos jó meccs volt. Mindkét csapat végighajtotta a találkozót és ez a meccs is megmutatta, a jövő a fiataloké”.
— a galád újságíró remekül (vagy a remek újságíró galádul(?)) összeollózta és helyezte egymás mellé a kiragadott két percet, és az edzők nyilatkozatait.
Jobb játékot remélve Van Gaal elveszi a MU-sok mobiljait,
itthon lehet a labdát kéne elvenni a jobb játékért cserébe…
válogatottba simán beférne a zsenik helyett
kicsit nőiesebben
Örülök, hogy ez a f.a.szszo.pó, k.öcs.ög diegocosta elkerült Spanyolországból. Remélem még karácsony előtt letapossák pár hónapra.
http://www.nemzetisport.hu/angol_labdarugas/mu-van-gaal-18-millioert-viszi-blindet-sajtohir-2360259
Hűha Van Gaal nem aprózza el. Most már csak összeáll a gépezet. SAF mit kihozott abból a keretből amivel utódok csak szenvednek. Moyes átvett bajnokcsapatot, aztán jó, hogy ki nem esett velük. Oké kiöregedtek néhányan, de egyik évről a másikra elfelejtettek focizni? :)
Utolsó SAF években már nem volt az a mindent elsöprő látványos jó foci, de azért csak hozta az eredményeket egy nem éppen világverő kerettel.
Barcának nem sikerült visszavágni Bl döntőben ez az egyetlen szépséghiba .
Szóval tudott valamit az öreg.
Ütős kis csapatunk lesz az idén,úgy néz ki!Most már csak azt kell kiszurkolnom,hogy az októberi real-barca meccs idején telihold legyen,akkor Suarez biztos bevág egy hármast!
A háromvédős rendszer is szóba került.
„Nyolc-tíz éve Sopronban már alkalmaztam a háromvédős rendszert, és örömmel láttam, hogy a világbajnokságon használták az edzők. Ellenféltől függően kell hozzányúlni ehhez a rendszerhez, hogy nehezebben tudjanak átjutni rajtunk.
"Kíváncsi volnék, mit mondanak most a minket átkozók a brazilokra és a spanyolokra. Biztos ők is csak tésztát ettek a felkészülés során…"-Mezey György
nem semmi...
A napokban jelent meg Cristiano Ronaldo édesanyjának, Dolores Aveirónak az önéletrajzi könyve, amelyben bevallotta: nem sokon múlt, hogy ne szülessen meg a portugál klasszis, ugyanis annak idején el akarta vetetni gyermekét.