Regisztráció Elfelejtett jelszó

Sport

Re: nincs cím

#708757 _pda_ Előzmény: #708748

"ha tervezek egy hídat,ami két nap alatt összeomlik,majd azt mondom biztató jelek is vannak,mivel a beleölt beton végül is nem vesszett el"

teljesen jogos, gát alapnak jó lesz :))

látni kell az alternatívát mindíg :D

#708756 matgab Előzmény: #708740

"Koncentrációs hibáink voltak, amiket nem szabad elkövetnünk a jövőben."

Teljesen egyetértek. Régen el kellett volna vinni ezt az egész csapatot ilyen típusú (koncentrációs) táborokba!

#708748 Kiss Zoltán Előzmény: #708744

Én mondjuk néhány stadion felépítését nem tartom rossz dolognak,hiszen az infrastruktúra az alap!De az tény nálunk ezek a focisulik valahogyan nem mennek,úgy ahogyan például Ausztriában!Én ennyire szkeptikus még soha nem voltam a magyar focival kapcsolatban,hát a Pintért meg szövetségi kapítánynak!!!Nevetséges!

Mondjuk a nyilatkozata meg tragikus!A fiam építőmérnöknek tanul,na a Pintért hallgatva azt mondja:"ha tervezek egy hídat,ami két nap alatt összeomlik,majd azt mondom biztató jelek is vannak,mivel a beleölt beton végül is nem vesszett el"

#708744 walex Előzmény: #708736

Már várom ezt a meccset, hátha végre a sok birkamenetes felébred,ha látja,hogy mire szórnak el százmilliárdokat az adófizetők pénzéből.

A kapitány megint megmagyarázta, takarodjon mindegyikük kapálni!

#708742 Sumér harcos Előzmény: #708740

"ez a szurkolók elleni harc része lehet.

mindenkit le lehet szoktatni a rasszista ordibálásról,ha leszoktatjuk őket a meccsrejárásról."

Portugália-Albánia/0-1 …

#708741 Sumér harcos

Portugália-Albánia/0-1

itt egy meglepi.

tessék nekik megy.

mert van akarat,hogy az sem érdekli,ha lába törik és erőnlét,nem tápos csirkék.

#708740 Sumér harcos Előzmény: #708739

Pintér Attila szövetségi kapitány meccs utáni sajtótájékoztatójának és értékelésének kivonata:

- Gratulálok az északíreknek, nagyon fegyelmezettek voltak. Koncentrációs hibáink voltak, amiket nem szabad elkövetnünk a jövőben. Sajnálom a szurkolóinkat, hiszen egygólos vezetés után kikaptunk. A mérkőzéshez hozzátartozik az is, hogy tíz percet nem könnyű emberhátrányban játszani. Hosszú még ez a selejtező. Ilyen hibákat nem lehet elkövetni. Meg kell nézni miért fogyott el a csapat 60-70 perc után, ki kell elemeznünk a mérkőzést és tanulnunk kell belőle. Az erőnlétet nem a válogatottban kell megszerezni. A csapat szervezett volt, a játékosok becsülettel teszik a dolgukat az összetartásokon. Nem a nagy tét miatt kaptunk ki, hiszen hetven percig elbírtuk a nyomást, ki kell elemezni mi történt, hiszen addig mi domináltunk, aztán valamiért ment lefelé megint a csapat teljesítménye, pedig a szurkolók mindent elkövettek azért, hogy ne legyen nyomás a csapaton, végig buzdították a csapatot. Hozzá kell tennem, hogy amíg az ellenfélnél van hét Premier League-játékos, nálunk egy sem. A bajnokságok közötti különbség is megmutatkozott 70 perc után, ennek ellenére kudarc az eredmény. De hosszú még a selejtezősorozat, ahogy az északírek nyertek itt, mi is nyerhetünk ott, de nagyon sokat kell javulnunk ahhoz. A játékosokkal is meg kell beszélnünk, miért nem merték azokat a dolgokat megcsinálni, amiket az összetartásokon igen. Megvolt a lehetőségünk arra, hogy megszerezzük második gólunkat, de ez végül nem sikerült, túl sokat ívelgettük a labdát, pedig nem ezt kértük a játékosoktól. Volt, akinek tetszett a teljesítménye, és volt, akiké nem.

Arra a kérdésre, hogy mit szól a "Pintér, takarodj" rigmushoz, a kapitány így válaszolt:

- Én a játékot figyeltem, nem a bekiabálásokat és a közönséget, szerintem akik igazán szeretik a magyar válogatottat, azok végig mellettünk álltak... (Fotó: MLSZ)

http://www.csakfoci.hu/node/174576

#708739 Sumér harcos Előzmény: #708731

takarodjon mindenki kapálni,akinek mo-n fizetésért köze van bármilyen formában a focihoz,mind1,hogy 35ezret kap havonta megye1-ben,vagy 1.5misit nb1ben,vagy x milliot az mlsz-ben,tűnés a ****...mindenkinek.

egy ilyen csapat ellen itthon,nonszensz,tragédia.

ki ellen akarnak ezek nyerni és hol????

3oldalt irnék még,de....semmi értelme.

#708737 banyaiz Előzmény: #708736

Vissza kellene vágni nekik. De rövidnek tűnik 1 hónap ahhoz focizni megtanuljanak.

Ilyen védekezéssel, jobb ha ki sem állunk.

Egészen biztató momentumok voltak , csak ne láttam volna az utolsó negyed órát. :)

#708735 banyaiz Előzmény: #708734

:) Az a tragédia, hogy mindkét gólt úgy kaptuk, hogy rákészülhettünk a védekezésre.

Nem egy kontra ahol fellazultunk. Hanem úgy tűnt nekem védekezünk aztán egyszer csak é-ír csatár elviszi az egész védelem előtt keresztbe és betör az 5-ös sarkáig. Hiba csúszott a tolódásunkba vhol. :)

Kínomban nevetek rajta, de hát ez szégyen , ez még egy talán nálunk is gyengébb csapat volt.

#708734 Kiss Zoltán Előzmény: #708731

Már korábban is írtam,addig szeretnék élni ameddig ki nem jutunk egy világeseményre!A doki mondta,azért ez a három tovább jutós rendszerben eléggé nagy a rizikó,de ma felhívott és azt mondta,valószínűleg ott leszek a "Lagzi Lajcsi ma lenne 500 éves emlékünnepségen"!!!:))

#708733 banyaiz Előzmény: #708731

Kezdtem örülni a vezető gólunknál , aztán gyorsan jött a kijózanodás. Védekezésünk elég unortodox. Pedig amíg az ellenfél nem támadott egész jónak tűnt. Csak ezek a gonosz írek támadtak is.

Ennek ellenére ezt a meccset nyernünk kellett volna.

#708707 Zotya32 Előzmény: #708659

Hogyan tudok jegyet venni a január 11-i Roma - Lazio meccsre?

vkinek van vmi tapasztalata hol érdemes? utazási iroda? néztem már a google-t, van pár lehetőség, de még sosem rendeltem így jegyet.

#708659 banyaiz Előzmény: #708617

Annyira lent vagyunk fociban, amatőr szint már kb. Vagy nem sokkal felette.

Azért megnézem majd selejtezőket, sok bizodalmam nekem sincs.

Szalai lemondta, érthető vhol nem hívták aztán megunta ezt a cirkuszt. Nem tartom egy hű de nagy játékosnak semmi extrát nem láttam tőle még válogatottban. Azért az is luxus egy német bajnokságban játszót elvesztünk. De nem hiszem rajta múlana a kijutás.

#708617 matgab Előzmény: #708602

neeeee! Torghelle jó lehet a max Málta szintű csapatok ellen, de igazából még a hazai NB1-hez is kevés!

Az EB selejtezőket annyira felhigították, hogy lehet, hogy kijutunk, bár Pinyővel (és a jelenlegi fijjjúkkal) azt mondanám, hogy nincs esélyünk. És ha kijutunk, akkor abban sem lesz köszönet.

Sok dolog hiányzik a mai magyar csapatból, leginkább:

a tudás, az alázat, a lelkesedés, a hazaszeretet, a kötelességtudat, az elkötelezettség, a profizmus, a kitartás, a küzdeni tudás, a koncentráció képesség.

Mi az ami van:

Belőtt haj, tetkóval kivarrt bőr, óriási arc, teljesítményhez képest nagyon magas javadalmazás, korrupció, magyarázatgyártás, mások okolása a kudarcokért...

Hát ezért nem jutottunk ki '86 óta és nem is érdemeltük volna meg, sőt egyre kevésbé.

Nem véletlenül van hosszú idő óta a legkevesebb (2 darab) játékos a topligákban azok sem a spanyolban vagy az angolban és ők sem stabil kezdőemberek és a jobbik, Szalai meg le is mondta a válogatottságot...

http://delhir.info/cimlap/friss-hireink/29801-2014-09-04-12-23-26

#708602 banyaiz Előzmény: #708316

:) na mi az sok gólt lőtt a Barcának?

EB selejtezőkön mit vártok, kijutunk végre?

Nézem Szalai lemondta válogatottságot. Lelkes emberekre lenne szükség ha vannak még ilyen focistáink legalább 11 db.

Torghellét játszatnám, ugyan köze nincs a focihoz, de legalább küzd.

#708560 Lebleuf Előzmény: #708559

nem rossz gondolatok, nekem is hirtelen a hazaadás mellőzése jutott eszembe, de lehet

e remek taktikai elem törlése leblokkolná az nb1 mezőnyét.