Láttam én is a hírlevelet. Amit ennyire el akarnak adni, az már (nekem) messziről is nagyon büdös.
Láttam én is a hírlevelet. Amit ennyire el akarnak adni, az már (nekem) messziről is nagyon büdös.
Ex tett be odaát egy linket, nav
ez található rajta:
Adatbázis rekordszám: 192017
Találatok száma: 15
Az állami adóhatóság nyilvántartásában 2014.08.31-án/én az alábbi végrehajtási eljárással érintett adószámok szerepelnek:
Az adózó neve (elnevezése) Adószáma
HUN MINING Érc- és Ásványfeldolgozó Befektetési Nyilvánosan Működő Részvénytársa 10181678242
PANNON-FLAX GYŐRI LENSZÖVŐ NYILVÁNOSAN MŰKÖDŐ RÉSZVÉNYTÁRSASÁG 10219838241
CSEPEL HOLDING NYILVÁNOSAN MŰKÖDŐ RÉSZVÉNYTÁRSASÁG 10228111243
EST MEDIA VAGYONKEZELŐ NYILVÁNOSAN MŰKÖDŐ RÉSZVÉNYTÁRSASÁG 11404374241
KEG KÖZÉP-EURÓPAI GÁZTERMINÁL NYILVÁNOSAN MŰKÖDŐ RÉSZVÉNYTÁRSASÁG 11927095211
PHKB DELTA Kereskedelmi és Befektetési Nyilvánosan Működő Részvénytársaság 12096200242
NUTEX BEFEKTETÉSI NYILVÁNOSAN MŰKÖDŐ RÉSZVÉNYTÁRSASÁG 12143890242
MAGYAR RÉSZVÉNYKERESKEDELMI Nyilvánosan Működő Részvénytársaság 13527732143
REÁL HUNGARY BEFEKTETŐ ÉS SZOLGÁLTATÓ NYILVÁNOSAN MŰKÖDŐ RÉSZVÉNYTÁRSASÁG 13559858206
TR Investment Nyilvánosan Működő Részvénytársaság 23031748241
Inter-Operator Nyilvánosan Működő Részvénytársaság 23489354242
TrophyResort Nyilvánosan Működő Részvénytársaság 23705373213
Swan-Org.Tech Informatikai Nyilvánosan Működő Részvénytársaság 23716737242
Interinn Energy Holding Nyilvánosan Működő Részvénytársaság 23981870241
Norbi Update Lowcarb Nyilvánosan Működő Részvénytársaság 24359573241
Van pár leendő T-esélyes cég...
http://www.swan-orgtech.eu/index.php?page=termekek
Random úgy tünik a már előre leosztott részéből is szívesen eladna a kicsiknek.
Te az nincs a levélben, hogy előre beállok shorttal? Nehogy a bevezetés napján ne érjem utol... :D
Valószínűnek tartom én is, hogy a fő motiváció az, hogy ha tőzsdén kívül ezt a céget vagy részét el akarná adni nehéz dolga lenne olyan árat elérni amit esetleg tőzsdén sikerül.
Nyilvánosságra hozhatná Agassival kötött szerződést, pontosan mennyi lé és milyen feltételekkel.
"Tisztelt Ügyfelünk!
Tájékoztatjuk arról, hogy a Random Capital Zrt., mint a magyar tőkepiac egyik meghatározó online kereskedési felületeket biztosító brókercége, lehetőséget biztosít a lakossági ügyfeleknek arra, hogy amennyiben rendelkeznek ügyfélszámlával a Társaságunknál, online jegyezhetnek Norbi Update1 részvényt. "
szép.. már online is jegyezhető.. nem úgy mint anno az otp..... re: sátrazás a fiók előtt :))
ez a szokásos.. bevezeted a tözsdére az összeg felével már kiveheted a saját pénzed..és megmarad a többségi tulajdonod..elöször megy fel az ár majd lassan elkezd erodálni.. majd hírekkel lehet mozgatni árfolyamot..mivel tudod mikor lesznek a hírek..hiszen te generálod..elötte nem nehéz lekereskedni..majd lemegy az árfolyam..akkor srv-t hirdetsz..fotex sistem..csak várszeginek van esze..
Norbi szeretne sok pénzt kivenni a cégből. Állítólag a bevételek fele már nyereség. Ilyen nyereséghányad mellett egy darab részvényt nem adnék át , kivétel , ha valami büdös.
Agassi nagyon sok pénzbe kerül ( a bekerülő pénz 80 % reklámra menne ?? )és nem hallottam , hogy részvényekkel lenne kifizetve , mint Bruce Willis a lengyel vodkánál.
Az vszínű, hogy nem apróért vállalja Agassi . Amiben erős kétségeim vannak nekem is, hogy egy Agassi reklámkampánytól ez a cucc külföldön komoly mennyiségben eladható lesz. Mondjuk kizárni sem tudom, elképzelhető , de elég kockázatosnak tűnik erre a lapra feltenni ennyi pénzt a cégnek.
Valahol azt olvastam tegnap hogy kb. 630 milla megy el a marketingre a 840-ből amit visszatesznek a cégbe. Ennek gondolom nagy részét Agassi elviszi. Szerintem bukta lesz az egész, itthon azért fogy jól ez a cucc mert a csapból is ez az ember folyik (Norbi). Külföldön hiába teszik mögé Agassi nevét aszerintem, a kutya nem fogja enni ezeket a kajákat.
Jó poén lenne leszóljuk fikázzuk itt aztán aztán pár év múlva fél világon kajálják ezt a cuccot. :)
Sok esélyt nem adok rá, de nagy az Isten állatkertje.
Ez a fogyókúrás téma is olyan mint a kopaszodás elleni szerek pl. Annak idején kezdett hullani a hajam 20 körül próbálgattam én is ilyen olyan táplálékkiegészítőt sampont stb, aztán leszűrtem pár év után, hogy ezt kb a padló állítja meg más nem nagyon.
Ezekből mekkora lóvékat leakasztanak, de én még olyan emberrel nem találkoztam akinek elkezdett ritkulni a haja aztán vmi csodaszertől oroszlánsörénye nőtt. :) Inkább olyanokkal akiknek ilyen szer olyan szer ide vagy oda évek alatt úgy több fülük maradt mint hajuk, beleértve magamat is. :) Szóval szkeptikus vagyok.
Annyiban hasonló ehhez a túlsúly abból is rengeteg van, és vágynának a fogyásra. Aztán ezzel sok mindent el lehet adni. Jobban hangzik egy update kaja, mint az, hogy ne zabálj annyit és mozgasd meg a dagadt segged.
Nem kóstoltam még egyik terméküket sem. Nem tudom mi a filozófiája a kajájuknak. Kevés szénhidrát, és mellette legyen tartalmas?
Ha kiváltja valaki csökkentett szénhidráttartalmú "kenyérrel" a korábbit, és mellette nyomja a "fitneszt" elhiszem, hogy fogyni fog.
Na jó mindegy nem is ez a lényeg. Megnéztem most a tájékoztatójukat azt nem árulják el mennyiért reklámoz Agassi. Ami pénzt most összeszednek az mind elmegy a reklámra? Gondolom nem 2 fillérért fog updatet reklámozni.
Az egész történet azon áll vagy bukik külföldön mennyire tudják eladni "magukat".
Magyar piacon gondolom aki updatelni akart az már megtette nagyjából. Világpiacon még sok a lefogyni vágyó. Egy Agassi reklámkampány biztos segít az ismertségben, de, hogy elég e ahhoz, hogy egy angol rákapjon erre a cuccra, hát nem tudom .
izetlen sz@r.. a frencsájzpartnerek sokan tönkrementek..
Jó lenne egyszer már egy olyan bevezetés a Béten ami a cég jelenlegi értéke alatt legalább egy hajszállal történik, vagy a környékén . Növekedési sztori ígérettel.
A cég tevékenységi köre messze esik tőlem nem is hiszek az ilyen megszállottságban kaja téren. Nem lesz ilyen papírom.
De az tényleg pozitív ha cég jön erre a nyomorúságos Bétre. Nem akarom leszólni se, jól meglovagolta ezt a fitnesz divatot, vagy minek hívjam.
wikipedia : norbi
"Ebben a szócikkben egyes szerkesztők szerint reklámízű megfogalmazások találhatók."
Szia J.P.! Nekem az nem tetszik, hogy miért nem egy nagy tőzsdei felfutásban, eufóriában lépnek piacra. Meg van már a nagy jegyző aki beszáll és így nincs adó és versenyhivatali macera szvsz. Meglátjuk, legyen egy értelmezhető csártja előbb hetesen. Akkor kell ilyet csinálni amikor az econet, meg a phy boomok menete. 1 kattintásra 2500k.