Épp most mondják a Bloombergen hogy Massachusetts-ben is engedélyezték a Tesla-nak a direkt értékesítést, ilyen hírekre általában pattanni szokott.
Most tényleg erre az egy Morgan Stanley-s hírre esett ez ekkorát? Azért ez durva.
Épp most mondják a Bloombergen hogy Massachusetts-ben is engedélyezték a Tesla-nak a direkt értékesítést, ilyen hírekre általában pattanni szokott.
Most tényleg erre az egy Morgan Stanley-s hírre esett ez ekkorát? Azért ez durva.
ez jó kis link, látszik is rajta, amit sejteni véltem, kiv leszek, az új adat mekkora ugrást mutat majd, sztem min. 24-25 milliót
ugy van
közben profitvédőm engem már ki is rázott mini plusszal tesla-ból
nagyon forró ez a pite most, pláne hosszabb távra nem szeretek beszállni ilyen heves mozgás esetén, inkább erről a szintről vola csökkenésével és esés megállásával szállnék be hosszabbra ismét, sztem abból 220 lesz nekem is....
ha ma 245-re lemenne, ott teszek még egy dt-próbát
lehet,van benne igazság amiket irsz...megvárom a holnapot...egy esetleges felpatban dobom.......ha további esés lesz akkor azért ....
220 azért érdekel majd...
forgalom van olyan ,mint május elején a 180ig leszurásban,ilyen forgalom nem volt azóta...asszem május 8óta...
ha meg is pattan, sztem csak holnap
aztán valszeg elköv napokban le fog menni 220-ra
az indik valóban shortolódnak, de az sosem mérvadó egy erős bullos + hype-olt + hatalmas shortos állományú cég esetében.
Indik alapján fb-ben, twitterben, zynga-ban is csak csapdák voltak
longstop benyilt...nézzük,csak a kb. vonalért.
nem sok bizodalmam van azért...lehet darálás lesz....
éppen ezt a vonalat nézem én is....csak nehogy bepróbáljam egy kis longocska-stoppocska kooperácioval....
de az általam figyelt indik közül még csak most shortolodik több is keményen...??nemtom mi lesz itt...
egyébként 1ideje már parton.
egyik emelkedő trendvonal itt van, másik csak kb. 220-on....nagyon remélem, h. nem zuhan oda már holnap :O
most már -10% felett: na eljött az ürügy, amire a shortosok visszanyitották a kényszerzárt állományaik egy részét :)
no, megnyílt a tesla longom 251-en!
Lehet eljön a te időd, ma eddig 7,25%-ot esett, mert a Morgan Stanley is egyetért Elon Muskkal abban hogy kicsit előreszaladt az árfolyam. Más negatív hírt nem láttam, szóval kissé meglepett hogy erre így beverték...
Netflix-et érintő mai hír:
Netflix prepares for European expansion • 3:39 AM
Yoel Minkoff, SA News Editor
Netflix (NASDAQ:NFLX) is continuing its international expansion this week, launching service in in France, Germany, Austria, Switzerland, Belgium and Luxembourg.
"This is the biggest international launch we’ve ever done,” says CEO Reed Hastings. "It represents nearly 80M broadband households and about 200M people."
International expansion is critical to Netflix's growth prospects. The company's current international investments, such as Latin America and the U.K., are on track to be profitable by the fourth quarter.
Ma is szépen megy, majdnem +3%-ban van, mindjárt vissza is hozza azt az esést amit Musk kommentje után elszenvedett.
J.P. Nem Cadillac lesz a garázsodba, hanem rába. :-)
hát csak megerősítete, amit igen kicsi idővel ezelőtt én is beírtam ide :)))
Egyébként okos, mert próbálja ezzel is megakadályozni egy bubble létrejöttét, ami soha egy cégnek sem segített jó hírnévhez...
Kissé ferdített hír: http://www.marketwatch.com/story/musk-speaks-investors-listen-and-dump-tesla-2014-09-05
És egy jó komment alatta. Röviden: a spekik szálljanak ki, aki pedig befektet, az nyugodjon meg, mert megy még feljebb.
Two things I wonder about this article,
First, why edit Musk's comment down to exclude his choosing to rephrase what you did quote to clarify that he thinks the stock is at a good price for a long term investment?
here's Musk's comment, what you quoted, and how he immediately clarified it,
“think our stock price is kind of high right now to be totally honest or rather to put it this way if you care about the long term tesla i think the stock is a good price, if you look at the short term it’s less clear.”
Second point, investors agreeing with him would mean buying or holding the stock. Those that are selling the stock are trading... they saw the stock on a run, and wanted to trade to take advantage of it. Musk said the short term is less clear, so the traders who do not care about the long term got scared off. Investors concerned about the long term were given an encouraging statement from the CEO. One is best off doing their own due diligence, but a CEO who thinks the stock is attractively priced for the long term is a good thing for investors.
én korrekciót várok, shortosok majd ráugranak vmilyen ürüggyel, nagyon elszaladt ez most.
Az különösen bánt, hogy egy ideje nem vagyok benne a profitvédöm miatt :SSS 240/250-en visszavenném, és akkor az emelkedés jelentös részéröl nem maradnék le
Remélhetőleg ez is felnyomja egy kicsit az árat most.
http://finance.yahoo.com/news/tesla-chooses-nevada-battery-factory-190155567.html