Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX1412

Re: nincs cím

#707912 Borska Előzmény: #707898

...pedig ez szerintem most 2-3 napon belül eljut 18300ig, majd pici korrekció,lendület vétel és irány egy frappáns 19300as long kiszálló, már ha Putyin is így akarja, mert egyéb keserűség nincs a nemzetközi szentimentben, manapság pedig mintha kezdenénk korrelálni velük

ha pedig kitör a béke, avagy csak a megegyezés szele kezd fújdogálni akkor az égbe lövik a bét-et

nálam egyedi rv érfolyam várakozások (napi-heti tf-ben nézve)

OTP: 4250-4300 ha ezt legyőzi bármi lehet

MOL: 12700-12750

RICHTER:4020-4050

ha beindul bővítem a longot

...kiderül

#707898 BudFox Előzmény: #707894

Shortban vagyok már.

most beszéltem Questor -os brókerrel,

az elemzőjük esést vár a következő napokra.

majd meglátjuk.....

#707894 BudFox Előzmény: #707565

Na visszatért a fórum :-))

hát azóta sok irányváltáson vagyok túl...

most éppen a longból vagyok kiszállóban... azthiszem ennyi volt.

Re: *****

#707871 banyaiz Előzmény: #707867

Átmentünk Euroman topikba a témával. Ott sportoljuk szét magunkat, elméletben egyelőre. :)

#707867 Margaretta Előzmény: #707812

Én úgy vagyok a sportolással, hogy mikor 2007-ben beneveztem a cégünket a cégversenybe a "figyelő.hu" céges oldalán, ott legalul volt egy reklám a pilateszről.

Akkormár szaggatott itt-ott, elolvastam a honlapon található minden infót és megállapítottam, hogy nagy szerencsém van, hogy erre rábukkantam. Megrendeltem a dvd-t és lassan-lassan megtanultam. Már egy-két béna próbálkozás után is bele tudtam hajolni a hülye kádba, mikor hajat mostam. Pedig előtte sokszor le kellett vetnőznöm közbe és beállni a zuhany alá.

Azóta is nyomom. Fejből, mindenhol a világon, ahol vagyok. Egyszerüen óriási számomra. És nemcsak a fizikai jólétemet biztosítja, hanem lélekben is a topon bírok lenni tőle. Ha egy nehéz nap jön, biztos, hogy ezzel kezdem. Sima esetben kétszer csinálom hetente.

Namost, én a hagyományos, eredetit nyomom.

Vannak kókler biznisztlesők is ebben a műfajban.

Végre zártam már nyerőbe…

#707865 Tapasz

Végre zártam már nyerőben egy pakkot. 17248-17658 long. Még van adag, 17600 és 18240 ről.

#707826 Euroman Előzmény: #707812

én nagyon rászoktam a szobabringára....ősz végén vettem a fullos kettler-t akciósan, azóta mentem vele 1500 km-t....naponta csak 20-30 perc , nem sok, de töb a semminél...úgy raktam, hogy ablakon kilátok a természetre, mellé nyomatok jó zenét, hamar elrepül az a napi 20-30 perc

#707818 Ibiza Előzmény: #707815

nem offolsz de azért csak írod..hogy nyoma legyen..ravasz..átvihetjük a dumcsira..

#707815 banyaiz Előzmény: #707797

Egyébként ha az a gazdpol aminek az alapjait lerakta , és jegybankárként amit domborít , felröpíti a buxot 100 k-ra , ezzel összhangban a magyar gazdaságot is , akkor nem bánom mondhat egy ilyet, hogy nem is voltunk olyan rosszak elvtársak, vagy vmi hasonlót.

Addig szerénység célszerűbb lenne. :)

Off vége, bocs .

#707814 banyaiz Előzmény: #707797

Azt el kell ismerni vannak eredmények is, nem is kevés. De mikor pl ilyet látok csak egy dolgot kiemelve, hogy Mato végrehajt egy ilyen kamatvágási sorozatot aztán utána dicshimnuszokat zeng saját magáról mekkora király akkor vsz a világ jegybankári köreiben hümmögnek egyet, hogy honnan szalasztották ezt a félnótást. Állandó szereptévesztésben van. Nem a győzike showba nevezték ki. :) Amúgy bírom ilyen "apróságoktól" eltekintve. :)

#707813 banyaiz Előzmény: #707797

Nem akarok szétoffolni ez a topikot (már késő) nem libsibal, vagy egyébnek a kérdése, józan emberi ész kérdése vsz. Okádják ránk a butaságot attól nem fogunk felszabadulni semmitől vsz, esetleg azt mondod a gondolkodás fáradságától akarnak szabadulni akkor azt összhangba tudom hozni a látottakkal. Vagy még inkább ha egy szabadságharcnak álcázott eredeti tőkefelhalmozásról beszélsz. Mato féle sikerekről annyit, hogy mindig büdös ha valaki ennyire fényezi magát milyen sikeres egy ilyen poszton. Egyrészt súlyos személyiségzavar, másrészt az eredmények úgyis beszélnek magukért, szóval nevetséges és szánalmas vsz. De pol topikba írjunk mert jön herceg.

#707812 banyaiz Előzmény: #707771

Egy harcsát "leterítettem". :) Nem volt komoly jószág. Nekem is kellene valamit sportolni rendszeresen, úszásra gondoltam, futni nem igazán szeretek pályán unalmas, betonon meg nem a legjobb. Biciklinél nincs sok bicikliút. Szóval valahogy mindig találok kifogásokat miért ne. :)

#707797 Ibiza Előzmény: #707766

a szokásos..emi bejött Matonak az vakszerencse..amit elötte a libsibal meg sem próbált megoldani azt ezek miért nem azonnal..

rövidek az eszek..amikor a minimálbér emelésre került nem csak a libsibal pártok hanem még a szakszervezetek is tiltakoztak..

de tényleg nem sok értelme van logikát keresni mert ezek a kommentek zsigeri gyülöletböl táplálkoznak..legalább is ha jóindulatú vagyok.

már írtam sztem fidesz a legkisebb rossz ma MO.on..az elképzeléseik 51%-ával egyetértek..ez egy valódi harc a gyarmati létböl..ezt a lemingek nem látják...a megvalósítás valamivel gyengébb, ebbe belejátszik a saját bénázás (ez talán a sok új fiatal bürokrata miatt is van) és a libsibal erök szabotálása is..ezek kigyomlálása zajlik ezért a nagy nyafogás.. visítás. a "nem szabad" sajtó mocskolódása vonyítása messzire hallik..segítsélgül hívják a falka távoli bandáit..

A világban sok a gond, a nagyhatalmak nem gyöznek kapkodni ide-oda..plusz még a saját gondjaik.. ez történelmi lehetöség a vilégméretű átalakulásokhoz..zsidók nyírhatják palesztínokat.. kialakulgat kurdisztán..muszlim országok alakulhatnak föleg ott ahol usa butasága miatt hatalmi ürök keletkeztek..