Regisztráció Elfelejtett jelszó

Re: nincs cím

Ibiza Előzmény: #707766

a szokásos..emi bejött Matonak az vakszerencse..amit elötte a libsibal meg sem próbált megoldani azt ezek miért nem azonnal..

rövidek az eszek..amikor a minimálbér emelésre került nem csak a libsibal pártok hanem még a szakszervezetek is tiltakoztak..

de tényleg nem sok értelme van logikát keresni mert ezek a kommentek zsigeri gyülöletböl táplálkoznak..legalább is ha jóindulatú vagyok.

már írtam sztem fidesz a legkisebb rossz ma MO.on..az elképzeléseik 51%-ával egyetértek..ez egy valódi harc a gyarmati létböl..ezt a lemingek nem látják...a megvalósítás valamivel gyengébb, ebbe belejátszik a saját bénázás (ez talán a sok új fiatal bürokrata miatt is van) és a libsibal erök szabotálása is..ezek kigyomlálása zajlik ezért a nagy nyafogás.. visítás. a "nem szabad" sajtó mocskolódása vonyítása messzire hallik..segítsélgül hívják a falka távoli bandáit..

A világban sok a gond, a nagyhatalmak nem gyöznek kapkodni ide-oda..plusz még a saját gondjaik.. ez történelmi lehetöség a vilégméretű átalakulásokhoz..zsidók nyírhatják palesztínokat.. kialakulgat kurdisztán..muszlim országok alakulhatnak föleg ott ahol usa butasága miatt hatalmi ürök keletkeztek..