Regisztráció Elfelejtett jelszó

OTP részvény fórum

Re: nincs cím

#708014 Ricsi Előzmény: #708010

Köszi:)

Mindketten ugyanazt csináljuk, csak más értékeknél. Én mondjuk változtattam kicsit, mert amikor nagyon nem akart lejönni 4K alá, akkor a 3 900-as értékemet ketté vettem, és vettem a felén 4 150-en. És mostantól lefelé már így fogom csinálni, szóval 250 pontonként veszek, de ugyanúgy 250 pontonként adok. Így a következő vételem (természetesen 3 900 után) majd 3 650 lesz.

Végre oti eladások: jó p…

#707866 Tapasz

Végre oti eladások: jó pár 4000 alatti pakk eladva folyamatosan 4070 ig. A július elég gyenge volt, bár mostanában inkább az s&p-vel és a daxszal nyomom, ott legalább van mozgás.

#707767 Csusza Előzmény: #707750

Kösz.

Feltapadt 4000-hez. Bevallom, azt gondoltam, jobban visszaeresztik. (Persze még tart a nap.)

De úgy látszik, most hirtelen nagyon f@sza papír lett ez...

#707754 banyaiz Előzmény: #707740

Boros témában teljesen igazad van, esetleg úgy kapcsolódhat Otp-hez, hogy amilyen kirobbanó formában van néhány részvényes már alkoholista lett. :) De hát ilyen alapon bármiről írhatnánk , szóval jogos.

#707752 banyaiz Előzmény: #707740

Egy részvényenként 4500 fölötti saját tőkéjű Otp-vel, vagy ha ezt a végső mentés témát nem számolom akkor 5k felett/db saját tőkéjű ilyen minőségű papírral kereskednek 3 k alatt is és a többi ez a Bét csodája vsz, nem az, hogy ma emelkedik.

Oké , hogy most emelkedik de honnan? :) Persze ettől még eshetett is volna ma ne legyenek illúzióink, csak hát azért van egy határ ahol a "gyémántot" nem kellene már eldobálni. :)

Az is igaz, hogy politikusaink nagy erőfeszítéseket tesznek a cégérték csökkentésére, most is ezzel a "mentéssel" vagy minek hívjam kb 10%-al csökkentették. Saját farkukkal vernék a csalánt azt jobban díjaznám, de hát ez van.

#707745 Csusza Előzmény: #707740

Gondolom a GDP adatra veszik ennyire. Vagy shortzárások is, fene tudja, mindenesetre nem kicsit ment két nap alatt.

Bár, ha ez is klasszikus gyj-snap lesz, akkor délután visszaöntik... :-)

#707740 Janicroft Előzmény: #707730

Egyébként ezt a boros témát áttehetnétek valami más topikba, nem sok keresnivalója van itt.

OTP meg hogy erre a jelentésre emelkedni tud az számomra kész csoda :)

#707735 Stef Előzmény: #707733

Köszi. Erre a jelentésre rosszabb nyitást gondoltam, de a piacnak van igaza :)