Vagyok 14en, 13on es 12n, meglatjuk.
10 ft körül stabilizálodik majd........
jön a 14..........
szokásos 15 %
Vannak egy páran........, persze olyan is, akik felültek......
aki benne ült.. de volt aki előre látta 7FT-nál és akkor ült bele emelkedés reményében nagy zsével? Nem néztem még vissza a fórumot
sziasztok.
Volt aki veled együtt nevetett, de a nyerőjén :)))))
én már délelőtt jót röhögtem ezért a nagy kapkodásért az OTP topicban.. nem hiányzott a vétele.. nem hír után kell venni..
Én nyitásban beálltam összes papírral eladásra is figyeltem első milliós beleadásra, az eladási árfolyamot pedig húztam feljebb folyamatosan. 21en megláttam azonnal OK és teljesült is pakk nagy része :) Veszélyes vizek ezek a rángatások...
Egyébként Csák úr felhívott és gratulált műveletemhez, Ő is benne volt, de csak tegnaptól :))
Scipio - megtanulsz uralkodni magadon, érzelmeket kizárni jó trader leszel... Sztm 4-5év intenzív szívás :)) NEkem sem megy még :(
"Nem egy életbiztosítás" ez biztos... Annak ellenére, hogy olvastam tegnap este, hogy ma mindenképp realizálsz, csak nem bírtam ki, hogy ne vegyek reggel 18-19 forintért, 16-on dobtam az egészet, ha az elmúlt féléves tevékenységem összes bukóját összeadom, akkor sem érik el a mai buktát, hiába így mulat egy magyar kisbüfis...
u.i. Persze 12-nél már én is beálltam... Van aki sohasem tanul???
manuális stpnál ott a szubjektum..ha berakod és nem vonod vissza akkor lenyúlnak érte
Sajna még van egy 19-es pakkom. Kicsit bamba voltam, és későn álltam be 20-ra eladni (nem úgy mint Bud).
Kevesebbet meg nem akartam kapni érte, bízva a második körben. Lehet, hogy ez kinövendő gyermekbetegség. :)
Ha lesz második kör, valószínűleg 20 fölött is elmegy. De ha csak kisstílű adóoptimalizálásra játszik a BH, akkor jobb lett volna akár 15-ön dobni.
Nagy dilemma ez...
Manuális stoppal nem szabad bambulni!
10dbbal lekötik pl nem :) Figyelni kell, nem egy életbiztosítás :) csak manuális stop
Én is beálltam, de csak ma kora délután. (CIB megint ült egy kicsit a pénzemen.)
Viszont ha lemegy 10-re, akkor dobod mint a forró vasat?
bent állok már 2napja :) Előre kell tervezni :)