Regisztráció Elfelejtett jelszó

Miért utálják a spekik a phylaxiát?

Re: nincs cím

#70773 Hathor Előzmény: #70771

aki benne ült.. de volt aki előre látta 7FT-nál és akkor ült bele emelkedés reményében nagy zsével? Nem néztem még vissza a fórumot

#70738 Hathor Előzmény: #70731

én már délelőtt jót röhögtem ezért a nagy kapkodásért az OTP topicban.. nem hiányzott a vétele.. nem hír után kell venni..

#70732 Kissherceg Előzmény: #70729

Én nyitásban beálltam összes papírral eladásra is figyeltem első milliós beleadásra, az eladási árfolyamot pedig húztam feljebb folyamatosan. 21en megláttam azonnal OK és teljesült is pakk nagy része :) Veszélyes vizek ezek a rángatások...

Egyébként Csák úr felhívott és gratulált műveletemhez, Ő is benne volt, de csak tegnaptól :))

Scipio - megtanulsz uralkodni magadon, érzelmeket kizárni jó trader leszel... Sztm 4-5év intenzív szívás :)) NEkem sem megy még :(

#70731 Scipio Előzmény: #70727

"Nem egy életbiztosítás" ez biztos... Annak ellenére, hogy olvastam tegnap este, hogy ma mindenképp realizálsz, csak nem bírtam ki, hogy ne vegyek reggel 18-19 forintért, 16-on dobtam az egészet, ha az elmúlt féléves tevékenységem összes bukóját összeadom, akkor sem érik el a mai buktát, hiába így mulat egy magyar kisbüfis...

u.i. Persze 12-nél már én is beálltam... Van aki sohasem tanul???

#70729 Ibiza Előzmény: #70727

manuális stpnál ott a szubjektum..ha berakod és nem vonod vissza akkor lenyúlnak érte

#70728 Robag Előzmény: #70727

Sajna még van egy 19-es pakkom. Kicsit bamba voltam, és későn álltam be 20-ra eladni (nem úgy mint Bud).

Kevesebbet meg nem akartam kapni érte, bízva a második körben. Lehet, hogy ez kinövendő gyermekbetegség. :)

Ha lesz második kör, valószínűleg 20 fölött is elmegy. De ha csak kisstílű adóoptimalizálásra játszik a BH, akkor jobb lett volna akár 15-ön dobni.

Nagy dilemma ez...

Manuális stoppal nem szabad bambulni!

#70727 Kissherceg Előzmény: #70726

10dbbal lekötik pl nem :) Figyelni kell, nem egy életbiztosítás :) csak manuális stop

#70726 Robag Előzmény: #70725

Én is beálltam, de csak ma kora délután. (CIB megint ült egy kicsit a pénzemen.)

Viszont ha lemegy 10-re, akkor dobod mint a forró vasat?